kilka pytanek:)

• 4 Odpowiedzi
  • 670 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« dnia: Marzec 27, 2004, 23:56:59 »
Witam! I od razu pytam: :)

1. chcialbym sie przesiasc z iPAQ 3630 z PPC2002 na cos mocniejszego. chodzi mi o to zeby mial 64MB pamieci (z tego co wiem WM2003 potrzebuje wlasnie tyle pamieci i na moim 3630 nie ruszy, jesli jednak jestem w bledzie to prosze oswieccie mnie:), przydal by sie tez bluetooth (ale nie koniecznie). co byscie mi polecili, biorac pod uwage jak najmniejszy wklad pieniezny, poprosze o sugestie.

2. w moim 3630 lacze sie z netem przez komorke (w erze). podczas gdy siedze np na Pocket Gadu lub na WWW i zachce mi sie nagle sprawdzic poczte, to po sprawdzeniu rozlacza mnie i musze sie laczyc na nowo. czy mozna cos z tym zrobic? probowalem instalowac 2 programiki ktore niby mialy pomoc ale niestety nie przynioslo to efektu..

3.  trzecie pytanko: jaki program (z doswiadczenia) moglibyscie mi polecic do przegladania stron w pozycji poziomej. probowalem kilku ale zaden nie dzialal zbyt dobrze...

z gory dzieki za pomoc w moich pytaniach i problemach:)

pozdro

*

Offline przygod

• 370
    • http://www.przygod.eu
  • Sprzęt: za często się to zmienia:)
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 28, 2004, 00:06:32 »
Ad1
Najtaniej z WM2003 to chyba kupisz cos z rodziny mitaca czyli V35, medion, yakumo delta pacard bell i kilka innych..
Ad3
Ja uzywam Nyditot Virtual Display do obracania ekranu oraz pocket IE z nakładą MultiIE jako przeglądarki:)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 28, 2004, 00:12:35 »
ad1. WM 2003 wcale nie potrzebuje 64MB pamieci RAM. A WM 2003 nie ruszy na iPAQ 3630 bo to za stary PDA i Compaq/HP nie wypuscil dla niego upgrade'u

ad2. Niewlasciwie sie laczysz. Przeczytaj w Dziale Dla poczatkujacych artykul o aplikacji InBox.

ad3. Thunderhawk jest specjalnie przystosowany do pracy w trybie poziomym. Nic poza tym nie jest dokladnie po to stworzone.

Co do PDA z BT i WM 2003 to polecam albo Asus A620BT albo iPAQ 2210/15.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 29, 2004, 17:16:28 »
dzieki za info:)

pozdrawiam

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 29, 2004, 17:26:56 »
co do ad.2 to masz pewnie zaznaczoną opcję "po ściągnięciu poczty rozłącz się" - sprawdź