Mam pewien problem po zainstalowaniu WM5Storage 1.8 na moim Kaiserze. Otoz zainstalowalem, pda sie zrestartowal i po resecie, wlaczeniu programu i probie wcisniecia Activate mam komunikat:
"Can't switch to Mass USB Driver, error 1f.Maybe some programs or plugins run from or have files open on storage card, preventing direct access. Try to stop them."
Jaki program moze zaklocac aktywowanie ? Co to moze byc innego ? Czyzby udawaloby sie to tylko na czystej karcie jak nie tam zadnych zainstalowanych programow ?
To chyba jednak problem wersji 1.8. Gdzies wyczytalem na innym forum. Czy ktos moze mi podeslac poprzednia wersje 1.75 na maila ?
Napisane: Styczeń 09, 2008, 20:26:07
Tak jak myslalem, wersja 1.75 juz mi dziala. Jednak jest maly kolejny problem, bo laptop niby mi dodaje w liscie Dysk wymienny, ale po kliknieciu i probie odczytania pojawia sie komunikat, ze dysk (karta pamieci SD) jest niesformatowana, i czy chcesz to zrobic teraz. Czy powinienem jednak to zrobic, zeby na nowo pozniej wgrac na karte programy i zeby bylo one widoczne w PC ?