Kiedyś ten temat był już poruszany. Niestety moja drukarka nie jest ująta w liście dostępnych drukarek bo mam Lexmarka. Udało mi się zroboć tak:
Połączyć mojego Looxa z WinXp przez BT a dokładnie przez wirtualna kartę sieciową BT wybierając typ połączenia PAN. Skonfogurowałem sobie udostępnienie drukarki na XP. Zamapowałem w HP Mobile Printing drukarkę jako \xpLexmarkZ gdzie "xp" to nazwa mojego komputera a "LexmarkZ" to udostępniana nazwa mojej drukarki. Wybrałem sterownik HP DJ8xx. Wybrałem pierwszy z brzegu plik do drukowania, jakiś maly pliczek z notatnika, i spróbowałem go wydrukować. Plik dodał sie do kolejki drukarki na XP i ... niestety się nie wydrukował ale, tak jak pisałem na poczatku, Lexmarka nie ma w spisie drukarek. Wydruk pojawił się w kolejce, pojawił sie status PRINTING i ... znikł z kolejki. Na POcketPC pojawił sie komunikat że drukowanie zakończono. Myślę, że gdybym miał drukarkę HP czy Epsona to pewnie wydruk by się pojawił.
Aha
w ramach statusu oczywiście pojawiło się Network printing.
Przez AS i USB wydrukować mi sie nie udało.
HP Mobile Printing troche się nie lubią z WisBar Advanced. CZasem nie pojawia się "X" i WisBAr się zamraża pomimo ze reszta PPC sobie pracuje spokojnie. Po chwili WB się odblokowuje.