kalendarz

• 5 Odpowiedzi
  • 415 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline xven

• *
  • 64
kalendarz
« dnia: Wrzesień 29, 2004, 13:52:25 »
siema, mam sprawe w ktorej dobrej jakiejs skorec today mozna zmienic alarm ktory bedzie dawal sygnal o spotkaniu w kalendarzu ? bo posiadam CalendarPlus2003 i niestety mimo ze jest taki popularny oraz zalecany to nie posiada takiej opcji, krotki dzwonek ktory sygnalizuje rozpoczecie spotkania jest troche nie na miejscu, malo go slychac i jest zbyt krotki.

Pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
kalendarz
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2004, 15:50:13 »
Co to znaczy?

"...mam sprawe w ktorej dobrej jakiejs skorec today ..."

Zainstaluj sobie Spb Pocket Plus to bedziesz mogl ustawic powtarzalne alarmy.

*

Offline marx

• 640
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II
kalendarz
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2004, 16:49:34 »
wlasnie mialem o to zapytac
na palmie korzystalem z kalendarza do ustawiania powtarzalnych zdarzen (np przeglad techniczny co rok czy oplata ubezpieczenia)
Na PPC jest calendar, ale tam sie nie da tego zrobic(?)
Musze to robic przez Tasks?

*

Offline xven

• *
  • 64
kalendarz
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 29, 2004, 17:12:58 »
Kuba
mam rozumiec ze CalendarPlus2003 tego nie potrafi ? nie potrafi zmienic dzwonka podczas informacji o spotkaniu ? mimo ze jest taki dobry ? bo w sumie tylko tego mi w nim brakuje

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
kalendarz
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 29, 2004, 18:42:17 »
Dzwonek nie ma nic wspolnego z Calendar Plus. Calendar Plus to tylko program ktory aktywuje usluge dzwonienia wbudowana w system. W Menu Start -> Settings -> Sounds and Notifications sa ustawienia dotyczace powiadomien. Wybierasz tam Appointment z rozwijanego menu i potem mozesz przypisac jaki dzwiek ma byc z tym powiazany. Tyle ze dzwieki standardowe sa czasem niezbyt glosne i brzmia tylko raz. By byly one powtarzalne trzeba skorzystac z dodatkowego oprogramowania, albo nagrac sobie po prostu dlugi plik WAV.

kalendarz
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 29, 2004, 19:34:07 »
Tak, tylko pamiętaj wtedy, żeby wrzucić go do katalogu Windows/ tylko wtedy będzie on widoczny.
No i Polecam SPB Pocket Plus, odkąd go używam usłyszałem każdy alarm jaki ustawiłem, a przedtem miałem problemy