dla mnie system jest tyle warty, co aplikacje, które można na nim odpalić...nic więcej. czym jest pocketowy word, pwoedzcie mi, czym jest, na przykład. 3rd party soft ratuje wszystko, w prawie każdej dziedzinie, nie m$, m$ to szkielet, który powinien być : lekki, szybki i hm w miarę niewieszalny. czym jest, to każdy wie.
będę dziwny, co do pytania twórcy posta:
OCZYWIŚCIE WM05, nie bawmy się w anachronizmy....hm tak, wm05.
wyciąg z artu mistrza Kańczugowskiego, z recki qteka 9100 bodajże:
"Do miana problemu podciągnąć można, a nawet trzeba jeszcze jedną kwestię - kompatybilność aplikacji. Qtek 9100 jest bowiem jednym z pierwszych dostępnych na rynku palmtopów z systemem Windows Mobile 5.0 for Pocket PC. Nowe okienka zmieniły się znacznie w stosunku do swych poprzednich edycji, a tym samym kompatybilność wsteczna jest niewielka. Sporo aplikacji napisanych dla Pocket PC 2002 i Windows Mobile 2003 (SE) for Pocket PC nie uruchomi się lub będzie pracować niepoprawnie. Oczywiście nie jest to wada samego palmtopa, ale bardziej cecha systemu. Nie ma się co jednak martwić - wielu producentów dostosowało już swe programy do nowych okienek, a kolejne nowe wersje starych programów są już w drodze. Oczywiście minie pewnie jeszcze z pół roku, zanim będzie można powiedzieć, że problem braku kompatybilności już nie istnieje. Tak było zawsze po premierze nowych okienek, dlatego jeśli nie śpieszy się Wam specjalnie z zakupem nowego PDA, to może warto poczekać te kilka miesięcy na rozwój wydarzeń? Ja nie wytrzymałem. Ale nie żałuję, gdyż większość aplikacji z których korzystam działa poprawnie na WM 5.0 for Pocket PC."
22 listopada 2005 11:26 - Jakub Kańczugowski
pomijając to...
OCZYWIŚCIE WM05, nie bawmy się w anachronizmy....hm tak, wm05.
mamy rok 2006.. jest lepiej, ale..