Jaki program do PDFow ?

• 7 Odpowiedzi
  • 1118 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jaki program do PDFow ?
« dnia: Lipiec 20, 2006, 06:23:57 »
Co byscie polecilili ? poczytalem forum i wszyscy bardzie skupiaja sie na ebokkach a nie na samych pdfach.
Najlepeij zeby otwerial bezposrednio pliki bez zadnych przobek do innego formatu, chyba ze w tle i automatycznie...

No i jeszcze zeby to w miare chodzilo w przyzwoitym tempie :)

*

Offline xoen

• 1236
Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 20, 2006, 09:17:50 »
pocketxpdf

i niech inni Ci wciskają co innego..sprawdź sam..

a na przyszłość dodaj łaskawco swój  sprzęt do profilu...

p.s.

nie chciałem byc niemiły dla innych userów forum, więc proponujcie inne progsy, przepraszam za bzdetyczny post- odpowiedź, ja takze szukam czegoś lepszego, bez rezultatu...pocketxpdf działa na wm03 doskonale i szybko + pure text output też, ale zawsze ktoś wynajdzie coś lepszego, więc, sorki..

nie mogę ocenić czy pocketxpdf np. działa na wm05.. więc: wasz głos.

przepraszam jeszcze raz - za któtkowzrocznosć just in case....

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 21, 2006, 11:32:59 »
A może by tak do źródła? Adobe Reader 2.0 - znajdziesz go na stronie Adobe i chyba też w "naszym" dziale download...

Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 21, 2006, 12:37:23 »
Acrobat reader otwiera pdfy ale jakosc obrazu jest kiepska

*

Offline PawelP7

• 1204
  • Sprzęt: Samsung Galaxy , Asus Transformer TF101
Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 21, 2006, 14:21:55 »
Znaczy się nie obsługuje VGA, jest jakiś program z obsługą VGA?
Były: Nec e228, Nec Mobile Pro 780, Acer n311, HTC Wizard, HTC Universal, Toshiba g900, HP rz1710, Nokia E51, Palm Treo 750v, Palm Centro, OQO 01+, Motorola v8, Nokia E90, HTC Alpine, HTC HD, Toshiba g910, HTC Desire, HTC HD 2,

Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 23, 2006, 11:44:27 »
adobe reader na vga wyglada paskudnie ale pocketxpdf jest rewelka tylko u mnie wyswietla strony jak mam zainstalowanego adobe reader bez niego nie wyswietla plikow. Acha i jeszcze jedno adobe  musze instalowac na pockecie a nie na karcie pamieci bo nie rusza nie wiem czemu

*

Offline Reptil3

• 695
  • Dell x50v, HTC Wizard
Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 23, 2006, 11:46:18 »
Dziwne, bo mam pocketxpdf zainstalowane na dwóch pocketach i na obydwu działa bez acrobata. Może acrobat ci coś popsuł.

*

Offline xoen

• 1236
Jaki program do PDFow ?
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 23, 2006, 16:16:09 »
mam jedno pytanie:

odpal pocketxpdf, otwórz plik, po czym w menu na dole znajdź opcję wyświetlania samego tekstu, otowrzy się jakby nowe okno z sparsowanym tekstem, czy tekst JEST? jeśli jest to kwestia wymaga hm wniknięcia, co jest grane z progsem... jeśli nie ma, hm też:).

aha, hm myśl: NIE MAM zainstalowanego ADOBE acrobata, tylko ten malutki program, i działa.