Własnie. Chcialbym, aby to był mój ostatni wątek w sprawie wyboru pocketa.
Maksymalna suma jaką moge przeznaczyc na kupno PIERWSZEGO PORZĄDNEGO PALMTOPA to 1400 zł za uzywany [ale to jest juz ostateczny max., im taniej tym lepiej]
Chcę, aby:
(a): miał wbudowane BT i 2 sloty na karty pamięci [cena do 1400zł]
(b): miał wbudowane BT i 1 slot na karty pamięci [cena do 1400zł]
(c): miał 2 sloty na kerty pamięci [1 by zajmował adapter BT] [cena do 1000zł]
Słuzyc miał by mi głównie do przeglądania stron internetowych przez BT [połączenie z komputerem], wiec liczy sie zasieg, i mozliwa ''bezproblemowośc'' połączenia. Chce, aby wszystkie nie miłe niespodzianki zostały odkryte teraz, a nie jak juz kupie palmtopa :-]
Chcę takze, bym sprzęt ten miał w miarę dobry [jasny i o soczystych kolorach] wyświetlacz.
Zastanawiałem się nad następującymi modelami:
(1) : Fujitsu siemens pocket loox 600 [cena jednak robi swoje]
(2) : Fujitsu siemens pocket loox 410 [ malutki]
(3) : HP Ipaq 3970 [?]
(4) : Toshiba e740/e750 wersja BT
(5) : Toshiba Genio [nie wiem dokładnie jaki model, ale raczej odpada, no chyab ze udało by mi sie dostac]
(6) : Casio Cassiopeia E200 [ze względu na host usb który byłby dodatkową zaletą]
(7) : Asus A620/A620BT
(

: Dell Axim X5
(9) : Wasze propozycje
Jeszczeraz pragnę podkreślic, iz będzie to moj pierszy dobry palmtop [kiedyś miałem royal davinci], i oczekuję od niego w miarę bezproblemowej pracy za umierkowaną cenę. Moze to byc coś starszego [loox, casio, toshiba], nie potrzebuję super -hiper sprzętu. Chciałbym, aby ten temat rozwiał moje wszelkie wątpliwości, i zeby był ostatnim o wyborze palmtopa dla mnie.
dzięki za odpowiedzi, pozdrowienia memek0