Jaki Outlook ma być w Laptopie ?

• 1 Odpowiedzi
  • 439 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline oksok1

• 278
  • Sprzęt: Samsung S7, Pentagram 3106
« dnia: Czerwiec 14, 2004, 15:28:44 »
Mam w laptopie outlooka 2000 z pakietu Office 2000 (a system: XP Professional). Czy powinienem zainstalować wyższą wersję Outlooka aby się synchronizowała z nowo zakupionym iPAQ-iem 4150? Zapytałem o to pomoc Microsoftu. Odpowiedzieli że należy zakupić Outlooka 2003 za 400 USD. Wszystko byłoby o.k. ale jeszcze nie tak całkiem dawno wybuliłem 2300 za Office 2000. Z kolei HP na płytce daje outlooka 2002. Gdzie tu jest prawda?

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 14, 2004, 16:48:34 »
Cytat: oksok1
Zapytałem o to pomoc Microsoftu. Odpowiedzieli że należy zakupić Outlooka 2003 za 400 USD.

Chyba jakiś "mongoł" z  Microsoftu udzielił Ci odpowiedzi...  - "mongoł" specjalnie piszę z małej litery, aby nie obrażać narodu mongolskiego ;)

Wystarczy zajrzeć na stronę http://www.microsoft.com/windowsmobile/resources/downloads/pocketpc/as-sysreq37.mspx

gdzie jest napisane w wymaganiach: Microsoft Outlook 98 or later required for synchronization to the desktop or portable computer of e-mail, calendar, contacts, tasks, and notes. (Outlook 2003 is recommended)

A że rekomendowana jest wersja 2003, to pewnie tylko po to, by wyciągać od ludzi kasę...

A zatem spokojnie możesz używać tego co masz Outlooka - ja zresztą również z powodzeniem od dawna użwam tej wersji. Możesz też zainstalować wersję 2002 z płyty HP, ale jest to pewnie wersja angielska.
Pozdrawiam,
biblo