Jaki max czas pracy na bluetooth/wifi?

• 4 Odpowiedzi
  • 511 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 24, 2006, 23:03:15 »
Może ktoś z was wie, jaki PDA wytrzyma ok 12h pracy na bluetooth, bo pewnie wifi nie ma szans wytrzymać takiego okresu czasu. Chodzi mi o czas normalnej pracy, wiec na wyświetlaczu ma byc cokolwiek widoczne, nie musi być najjaśniej. Jeśli żadan nie wytrzyma tak długiego okresu czasu pracy na baterii, to co można zrobić aby wytrzymał (chodzi mi o zastosowanie zewnetrzych zasilaczy na baterie itp trików).

Pozdrawiam

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 25, 2006, 10:32:17 »
nie ma szans na 12h przy standardowej baterii na zadnym PDA z wlaczonym wyswietlaczem i BT - 3-4h to juz jest dobry wynik

sa zewnetrzne ladowarki do PDA dzialajace na baterie/akumulatorki

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 25, 2006, 11:14:18 »
Wiem że są zewnętrzne ładowarki, ale o ile one przedłużają czas pracy? A może da się tak zrobić aby BT wlanczał się tylko wted kiedy jest potrzebny?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 25, 2006, 11:21:42 »
2-3 krotne ladowanie PDA

oczywiscie, ze BT mozna wlaczac tedy kiedy jest potrzebny - recznie lub automatycznie za pomoca odpowiednich programow

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 25, 2006, 11:42:09 »
Ja na zwykłej baterii 1100mAh wytrzymuje do 5h na wifi. Na powiększonej 2200mAh około 10h. Raz zostawiłem mgg i trzymał połączenie przez 15h Tylko wtedy ekran był bez podświatlania. Tryb auto dla wifi w aximie jest super! ;) BT nie sprawdzałem
Are you shpongled?