Jak zapisać plik .CAB w PIE lub NetFront

• 3 Odpowiedzi
  • 395 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MietasM

• 272
  • Sprzęt: Sony Xperia P, Ipaq 316, Phantom NaviBox HD
« dnia: Wrzesień 27, 2005, 16:07:32 »
Za każdym razem, gdy kliknę w link do jakiegoś pliku CAB, pojawia mi się okienko z zawartością pliku, a nie mogę go zapisać w pamięci lub na karcie. Jest na to jakaś rada? Próbowałem w Pocket Internet Eksplorer i NetFront 3.3

I jeszcze jedno pytanie. Czy działa Wam poprawnie kodowanie znaków 8859-2 w NetFront 3.3? Ja mam zawsze znak '%o' (promil) zamiast literki 'ą'.

*

jacek.b

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 27, 2005, 16:26:04 »
Cytat: MietasM
I jeszcze jedno pytanie. Czy działa Wam poprawnie kodowanie znaków 8859-2 w NetFront 3.3? Ja mam zawsze znak '%o' (promil) zamiast literki 'ą'.
Nie działa. Znaczy, mam to samo :) Jednakże w 3.2 było OK, tak więc pewnie to tylko przypadłość wersji beta i finalnie będzie wyeliminowana.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2005, 17:15:11 »
Te pliki mimo ze wyswietlaja na ekranie swoja zawartosc to tak naprawde zapisuja sie w katalogu tymczasowych plikow internetowych w pamieci RAM. Wystarczy ze wejdziesz tam i przekopiujesz sobie ten plik.

*

Offline MietasM

• 272
  • Sprzęt: Sony Xperia P, Ipaq 316, Phantom NaviBox HD
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 30, 2005, 09:12:02 »
Cytat: jakub kańczugowski
Te pliki mimo ze wyswietlaja na ekranie swoja zawartosc to tak naprawde zapisuja sie w katalogu tymczasowych plikow internetowych w pamieci RAM. Wystarczy ze wejdziesz tam i przekopiujesz sobie ten plik.

Dzięki!!! O to mi właśnie chodziło! :D