0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\ROTATION]Change the Value of "Angle" to thedword:00000000 or dword:00000360 -> Portrait Modedword:00000090 -> Landscape(Right-Handed)dword:00000180 -> Portrait Up-side Downdword:00000270 -> Landscape (Left-Handed)
Jest jaki programik do zmiany trybu wyswietlania na landscape ? z gory dzieki za pomoc gg1095564
Cytat: "MareQ"Jest jaki programik do zmiany trybu wyswietlania na landscape ? z gory dzieki za pomoc gg1095564ja np uzywam RotateSE270...przypisalem go do klawisza...naciskam raz - landscape mam...naciskam dwa - znow default mam.
Cytat: "lechupe"Cytat: "MareQ"Jest jaki programik do zmiany trybu wyswietlania na landscape ? z gory dzieki za pomoc gg1095564ja np uzywam RotateSE270...przypisalem go do klawisza...naciskam raz - landscape mam...naciskam dwa - znow default mam. A Ty nie masz czasem WM2003SE w ktorym ta opcja jest standardowo? Poza tym w WM2003SE ja nie musze uzywac zadnych programow zeby przypisac obracanie ekranu do przycisku - opcja jest standardowo zawarta w systemie...
Cytat: "stapp"Cytat: "lechupe"Cytat: "MareQ"Jest jaki programik do zmiany trybu wyswietlania na landscape ? z gory dzieki za pomoc gg1095564ja np uzywam RotateSE270...przypisalem go do klawisza...naciskam raz - landscape mam...naciskam dwa - znow default mam. A Ty nie masz czasem WM2003SE w ktorym ta opcja jest standardowo? Poza tym w WM2003SE ja nie musze uzywac zadnych programow zeby przypisac obracanie ekranu do przycisku - opcja jest standardowo zawarta w systemie...no jest zawarta, ale standardowo przyciskiem ekranu nie obrocisz...