Jak odpalić teledyski i mapę demo na nowym PDA ?

• 5 Odpowiedzi
  • 562 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 24, 2006, 10:42:38 »
Zakupiłem swojego pierwszego PDA ASUSA A636 .Wrzuciłem na karte SD teledyski i jakiś film .wrzuciłem też Automapę w wersji demo.Nic nie chce chdzić.Windows Media Player 10 wywala komunikat:"wystąpił nieznany błąd 0X8000FFFF".Automapa chce się uruchamiać z innej aplikacji.Może ktoś mi powie co jeszcze trzeba ustawić lub zainstalować żebt to wszystko chodziło.Może jakieś kodeki?Dlaczego Automapa w wersji DEMO się nie uruchamia?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 24, 2006, 12:06:55 »
Windows Media Player odtwarza filmy tylko w formacie WMV. By odtwarzac wiecej roznych plikow zainstaluj TCPMP (tylko nie pytaj gdzie go znalezc a wpisz to slowo w polu szukaj na stronie GLOWNEJ PDAclub.pl). Automape trzeba instalowac z poziomu PC, gdy podlaczony jest do niego przez ActiveSync palmtop.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 25, 2006, 07:31:44 »
Filmy chodzą bardzo dobrze - dzięki.Ale nadal nie mogę odpalić mapy.Jaki program trzeba zainstalować do mapy ?Instaluje ją przez komputer ,ona instaluje się w PDA,a jak chce ją odtworzyć  to żąda odpowiedniej aplikacji...

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 25, 2006, 09:26:15 »
@ nikt ci nie pomoze jak nie bedziesz pisal zrozumiale
najlepiej napisz jeszcze raz i zamiesc tu screen z bledem
Be more digital.
pıoɹpuɐ

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 25, 2006, 11:53:13 »
Cytat: "jarsek"
Ale nadal nie mogę odpalić mapy.Jaki program trzeba zainstalować do mapy ?Instaluje ją przez komputer ,ona instaluje się w PDA,a jak chce ją odtworzyć  to żąda odpowiedniej aplikacji...

Ta aplikacja, to program AutoMapaPPC Demo (ok 9,7MB). Sama mapa się nie "odpali".

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 26, 2006, 07:46:02 »
OK.Wszystko chodzi jak należy.