jak odinstalowac CalendarPlus??

• 2 Odpowiedzi
  • 306 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Telkontar

• *
  • 89
  • Sprzęt: Acer n50p i HTC Kaiser
« dnia: Październik 21, 2005, 17:39:29 »
przepraszam, za pewnie durne pytanie, ale jeszcze sie ucze podstaw... zainstalowalem sobie triala CalendarPlus i teraz chcialbym jednak sprobowac tej nowej wersji Informanta (bo jak rozumiem, to mniej wiecej cos podobnego), ale... nie mam pojecia jak deinstalowac tego Calendara! W sekcji "programy" go nie ma, w katalogu, jaki sobie utworzyl tez nie ma zadnego pliku... gdzie on sie schowal??? z gory dzieki za pomoc :)
pozdrawiam!

[Dodano: 2005-10-21 17:41:04]
od razu sam sobie odpowiem, bo sie udalo... znalazlem takie cos jak "usun programy z Ustawien... bardzo przepraszam za zawracanie glowy... glupio mi.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 22, 2005, 03:03:32 »
zobacz czy nie ma go w opcji dodaj/usun programy w ustawieniach

ewentualnie wejdz do start - settings - today - items - tam kliknij na liscie na nazwe tej wtyczki i zobacz czy po prawo nie uaktywni sie jakas opcja - jak tak to wejdz do niej i moze tam bedzie mozliwosc deinstalacji (byc moze najpierw bedziesz musial odznaczyc ja i zresetowac PDA zeby nie byla uruchomiona) - nie wiem czy w wm2003se sciezka wyglada tak jak napisalem ale jakby sie minimalnie roznila to powinienes sobie poradzic

[Dodano: 2005-10-22 03:06:01]
ups... tym razem ja nie doczytalem twojej wiadomosci do konca :)) mnie glupio ale nie kasuje wpisu bo niektore wtyczki deinstaluje sie wlasnie tak jak napisalem wiec moze sie tobie lub komus przyda na przyszlosc

*

Offline Telkontar

• *
  • 89
  • Sprzęt: Acer n50p i HTC Kaiser
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 22, 2005, 07:37:43 »
jeszcze raz przepraszam i dziekuje, bo uwaznie przeczytalem i na przyszlosc na pewno sie przyda. Pozdrawiam! (i wyrazy szacunku!)