Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
ipaq jako BT do kompa
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
ipaq jako BT do kompa
4 Odpowiedzi
481 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
yoyo
383
«
dnia:
Październik 29, 2004, 21:25:21 »
witam czy da sie ( jakim softem) uczynic z ipaq zwyklego BT do polaczenia ( jak BT na USB) z komórka i dogrywac loga dzwonki motywy itd? nie chce programow typu smart gsm i innych.
kanczug
19211
ipaq jako BT do kompa
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 29, 2004, 21:29:35 »
Nie ma takiej aplikacji.
Wicked
829
Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
ipaq jako BT do kompa
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 29, 2004, 21:46:10 »
A jednak da się. Ja po prostu przegrywam pliki do ipaqa, a później w menadżerze bluetooth daję "przglądaj pliki w urządzeniu". Nie wiem jednak czy to będzie działało ze wszystkimi telefonami, bo mój siemens ma normalny system plików, taki jak w windzie, a inne telefony tego nie mają.
kanczug
19211
ipaq jako BT do kompa
«
Odpowiedź #3 dnia:
Październik 30, 2004, 00:45:04 »
Ale nie chodzi o cos takiego... Chodzi o przegrywanie/instalowanie bezposrednio z PC. To co Ty opisales nie spelnia dokladnie podanych warunkow. Rownie dobrze mozna przesylac te pliki najpierw do PDA, a potem beamowac przez IR albo BT bez posrednictwa dodatkowych programow takich jak SmartGSM... jesli tylko komorka obsluguje takie przesylanie danych - wiekszosc nowych obsluguje.
Wicked
829
Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
ipaq jako BT do kompa
«
Odpowiedź #4 dnia:
Październik 30, 2004, 09:43:14 »
No masz rację, ale można by powiedzieć, że podałem alternatywną metodę. ODkąd mam pda, to właściwie zrezygnowałem z instalowania oprogramowania do telefona na komputer i wszystko zgrywam przez ipaqa właśnie tak jak opisałem.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »