Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
"ZNIKAJĄCE PIKSELE " na wyświetlaczu Palmtopa
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
544 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
smierzyn
8
«
dnia:
Listopad 20, 2004, 11:54:17 »
Mam palmtopa NEC z kolorowym wyświetlaczem na Win CE . Kilka dni temu pojawiła się krótka cieniutka kreska szarych pikseli. Niestety z kazdym dniem się powiększa i poszerza.
Czy ktos słyszał o czyms takim , czy jest to naprawialne ? Gdzie ewentualnie sprzedaja nowe wyswietlacze ?
kanczug
19211
«
Odpowiedź #1 dnia:
Listopad 20, 2004, 11:58:00 »
Co to za NEC? Swoja droga to bardzo trudno bedzie ci zdobyc wyswietlacz do takiego urzadzenia i jesli jest to stary model to moze okazac sie to nie tyle niewykonalne co nieoplacalne.
smierzyn
8
«
Odpowiedź #2 dnia:
Listopad 20, 2004, 13:47:20 »
MobilePro 200E , wystepuje też na rynku jako Pacard Bell. Pewnie pasuje do niego wyswietlacz z czegos innego tylko to może stwierdzić serwis ktorego poszukuje.
kanczug
19211
«
Odpowiedź #3 dnia:
Listopad 20, 2004, 14:57:28 »
W polsce nie ma oficjalnego dystrybutora tych PDA, wiec nie znajdziesz serwisu do ktorego faktycznie mozna sie udac i cos sprawdzic.
smierzyn
8
«
Odpowiedź #4 dnia:
Listopad 22, 2004, 09:59:12 »
Już wiem w czym problem, pisze gdyby komus sie to zdarzyło. Stało się to od niskiej temperatury, po połozeniu Palma przy kaloryferze w domu pixele zaczeły wracać . Nie wiem jeszcze czy naprawi sie idealnie ale i tak jest ok.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »