dane z palma do ipaq?

• 3 Odpowiedzi
  • 566 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dane z palma do ipaq?
« dnia: Czerwiec 05, 2003, 13:49:27 »
Witam, dzis niezwykle banalne pytanie - przepraszam ale nie wiem...
Otoz ja mam od zawsze IPAQ i go sobie sychronizuje i w ogole robie z nim wszytko:) Ostatnio namowilem mojego szefa na to by przesiadl sie z palma na ipaq. Tak tez zrobil i teraz mam problem bo musze mu wszytko poprzegrywac.
- czy jest jakis sposob by przezucic wszytkie kontakty z palma do ipaq - nie poprzez irde jeden po drugim?

- jakim programem mozna dokonac synchronizacji palma z outlookiem - tego nie wiem bo nigdy nie robilem?

- czy istnieje takie cos jak acttivsynch dla palmow?

bardzo prosze o pomoc wiem ze to pytanie jest glupie ale nigdy nie uzywalem palma i nic o nich nie wiem.

dane z palma do ipaq?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 05, 2003, 14:45:18 »
Jak najbardziej jest oprogramowanie do synchornizacji Palmów z Outlookiem i zastosowanie tego jest w Twoim przypadku najlepsze do przeniesienia danych - sam się tak przesiadałem z Palm-a i odbyło się to bez jakichkolwiek perturbacji.

Oprogramowanie nie pamietam juz jak sie nazywa - chyba cos z Mirror. Twój szef powienien je miec na płytkach do Palma ;)

Poza tym to adlej w tej kwestii pomogą Ci zapewne na innym forum - tym troszke bardziej palmowym.

------- Dopisek ----------
Oprogramowanie nazywa się PocketMirror ;)

dane z palma do ipaq?
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 05, 2003, 16:17:17 »
wielkie dzieki! ale to program platny nie ma nic darmowego? Oczywisce jak to z powaznymi prezesami bywa nikt nigdy zadnej plytki nie widzial bo kto na ich poziomie ma czas zajmowac sie takimi bzdurami jak jakies plyty:)
jesli jest cos darmowego bede wdzieczny.

dane z palma do ipaq?
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 05, 2003, 17:18:52 »
Powinno się dać ściągnąć za darmo Palm Desktop czy jakoś tak ze strony palm-a. Do tego też da się zsynchronizować i z tego pseudo-pima zrobić eksport do formatu akceptowalnego przez Outlook-a. Jest to trochę metoda na około ale powinno zadziałać.