no wlasnie ten wifi problem martwi mnie najbardziej. tak jak pisalem: lapie chyba z 5 roznych sygnalow, laczy sie ale przegladarka nie chce wcztac strony...nie wiem o co chodzi; raz nawet mi sie udalo wczytac 2, sam nie wiem jakim cudem ale juz nastepnym razem znow sie nie udalo...to jest chore. a w tym miejscu moj laptop wykrywa te same sieci i laczy sie bez koniecznosci podawania jakichkolwiek danych...
prosba: moze ktos wogole mi wyjasnic w paru prostych krokach jak nawiazac poprawnie to polaczenie? wiem wiem - ono nawiazuje sie samo. ale mi chodzi o to zeby dzialalo;) w pomocy win mobile wyczytalem ze trzeba zresetowac "network card". tak tez robie. ale dlaczego mam tam wogole podane az tyle tych kard (z

? ktorej mam uzyc? czy takie problemy wystepuja tylko na tym aparacie (szukajka pokazuje ze inni ludzie z mio p550 rowniez maja takie problemy...)
naprawde nie chce pytac i prosic o lopatologie do czegos co przeciez powinno samo sie robic (i niby nawet robi sie tyle ze nie dziala:/) ale to moj pierwszy pda, bardzo potrzebuje tej funkcji a sam mam b. malo czasu zeby w tym pogrzebac (praca na 2 zmiany:/)
wszystkich oswieconych prosze o odzew!;) wasze zaslugi nie beda wam zapomniane:P