Siemka Wsztstkim ! Mam poważny problem : dwa miesiące temu zakupiołem mda 1 podłaczyłem podstawke , zrobiłem dokładnie tak jak opisane jest to na forum , wszystko chodziło . Lecz coś się poknociło ! Niechce wyczytać telefonu , jak instaluje ActiveSync wszystko idzie ładnie lecz na koniec wyskakuje okienko : NAWIĄZYWANIE POŁACZENIA , klikam dalej program sprawdza porty COM i nic nieznajduje a wszystko jest podłaczone !Myslałem ze cos jest nie tak z komputerem , wiec zrobiłem formata zainstalwoałem wina xp i to samo na dodatek zaczoł wyskakiwać " ! " przy porcie szeregowym usb wiec zrobiłem aktualizacje sterowników , przy aktualizacji wyskakuje ikonka , brak pliku USBEHCI . Znalazłem ten plik i zainstalowałem to i wszystko gra lecz mda nadal sie niełaczy , inne rzeczy sie łacza a mda nie inne czyli np kamera internetowa ! Wyskakuje ikonka, że podłaczono nowy sprzęt , a jak podłaczam mda nic niewyskakuje ? Wiem , że troche zagmatwałem ale nieda sie tego chyba prościej opisać ! Pozdrawiam i prosze o pomoC!! :o