Problem z zainstalowaniem podstawki usb do MDA 1 ! PomoCy!

• 3 Odpowiedzi
  • 365 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ELMuZ

• 10
Siemka Wsztstkim ! Mam poważny problem : dwa miesiące temu zakupiołem mda 1 podłaczyłem podstawke , zrobiłem dokładnie tak jak opisane jest to na forum , wszystko chodziło . Lecz coś się poknociło ! Niechce wyczytać telefonu , jak instaluje ActiveSync wszystko idzie ładnie lecz na koniec wyskakuje okienko : NAWIĄZYWANIE POŁACZENIA , klikam dalej  program sprawdza porty COM i nic nieznajduje a wszystko jest podłaczone !Myslałem ze cos jest nie tak z komputerem , wiec zrobiłem formata  zainstalwoałem wina xp i to samo na dodatek zaczoł wyskakiwać  " ! " przy porcie szeregowym usb wiec zrobiłem aktualizacje sterowników , przy aktualizacji  wyskakuje ikonka , brak pliku USBEHCI . Znalazłem ten plik i zainstalowałem to i wszystko gra lecz mda nadal sie niełaczy , inne rzeczy sie łacza a mda nie inne czyli np kamera internetowa ! Wyskakuje ikonka, że  podłaczono nowy sprzęt , a jak podłaczam mda nic niewyskakuje  ? Wiem , że troche zagmatwałem ale nieda sie tego chyba prościej opisać ! Pozdrawiam i prosze o pomoC!! :o

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2006, 18:57:10 »
Wystarczy zainstalować AS ( z plyty lub ze strony MicroShitu) a ewentualnie w Windzie XP znieść ograniczenia bezpieczeństwa( Centrum Bezpieczeństwa) - w szczególności Zapora ( firewall)
potrzebna zgoda

*

Offline ELMuZ

• 10
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 14, 2006, 19:23:25 »
Ok tylko powiedz mi jak mam znieść tą zapore tzn gdzie ona sie znajduje na winie ? W co dokąłdnie trzeba wejsc ! Pozdro :)

*

Offline ELMuZ

• 10
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 17, 2006, 20:20:28 »
prosze o pomocccc :(