Instalowanie

• 2 Odpowiedzi
  • 391 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Instalowanie
« dnia: Czerwiec 02, 2006, 17:10:13 »
Witam posiadam MDA II z WM 2005  jak instaluje jakies programy/gry z karty SD to po soft resecie nie moge juz uruchomic programu/gry a jesli instaluje nie na karacie to juz wszystko dziala dobrzemozna to jakos tak zrobic zeby dzialalo normalnie a nie do pierwszego resetu ??

*

Offline arczi

• 921
    • http://www.arczi79.netarteria.info
  • Sprzęt: HTC Desire HD
Instalowanie
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 02, 2006, 17:40:40 »
A to może robisz hard reset? Wówczas część wpisów do rejestru mogło by być gubionych (tzn. kasowanych) i taki program czasmi może się nie uruchomić z karty SD... więcej pomysłów chwilowo nie mam....
Casio Cassiopeia E-115 ----> HP iPaq h4150 ----> HTC Touch Pro ----> HTC Inspire 4G ----> HTC Desire HD ----> Samsung Galaxy Note  4 (N910C)

Instalowanie
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 02, 2006, 18:00:37 »
No własnie nie robie hard resetu, a jak sie robi hard reset to sie dowiedzialem pare dni temu jak kombinowalem z przyciskami :) dzis zainstalowalem gre tzn kilka w 1 i pokazal mi sie komunikat ze bateria jest pusta (10%) i powyjsciu z gry juz nie moglem jej uruchomic:( a najlepsze jest to ze po ponownym zainstalowaniu gry tez sie nieda jej uruchomic:( tzn wyskakuje ten sam blad co wczesniej tzn:
This file 'nazwa-programu/gry' canot be opened. Either it is not signed witch a trusted certificate, or one of its components cannot be found. You might need to reinstall or restore this file.

i robilem juz reinstalacje to i tak nic z tego :(

a i malo tego to jeszcze czegobym nie zainstalowal na karcie SD to nie pokazuje mi tego w program files ani nigdzie a skrot prowadzi akurat do program files gdzie u mnie jest pusto:(