IE landscape view

• 5 Odpowiedzi
  • 472 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline spooky

• **
  • 152
  • Sprzęt: HTC TP
IE landscape view
« dnia: Grudzień 31, 2004, 01:14:11 »
Jak zrobić, żeby pod IE był landscape view ?? (Mam zainstalowany Nyditot Virtual Display)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
IE landscape view
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 31, 2004, 08:42:27 »
No to jak masz zainstalowany Nyditot to wejdz do opcji i zmien orientacje ekranu :D

*

Offline spooky

• **
  • 152
IE landscape view
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2004, 13:11:22 »
Hmm... Powiem tak w pamięci flash mam wgrane jakieś pliki (poprzedni właściciel mówił, że to właśnie to...) I podczas oglądania filmów czy coś to nie ma problemu, żeby odwrócić (bo mam ikonkę).
W każdym razie zainstalowałem Nyditot jeszcze raz w main memory i przy landscape się kaszani.. (w sensie menu start i today).
Co w takim wypadku ?? :/ (I nie można zrobić, żeby była jakaś ikonka pod IE która by mi go obracała do landscape'a)?

*

Offline lachutm

• **
  • 187
  • Sprzęt: iPAQ hx4700 i iPAQ 510 Voice Messenger
IE landscape view
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 31, 2004, 13:30:01 »
Zapewne to kaszanienie wyglada tak ze prawa strona ekrany today jest czarna, takze ekran mimo ze masz w poziomi dalej jest szerokosci 240, a w pionie przesuwa sie o wiele nizej bo ze standardowej wysokosci 240 robi sie 320. Jest to jedyna zmiana jaka mozna dokonac bez soft resetu. Co do ikonki do automatycznej zmiany orjetacji to zainstaluj sobie demko MultiIE(program ma wtyczke do Nydiota) tam jest opcja ktora w dwoch tapnieciach zmienia orjetacje. Niestety efekt zmiany jest taki jakw ekranie today. Jedyna mozliwosc do pelnej zmiany rozdzielczosc z 240x320 na 320x240 to ustawienie tego recznie w ustawieniach Nydiota i zresetowanie urzadzenia. Lub zaoptrzenie sie w WM2003 SE.

*

Offline spooky

• **
  • 152
IE landscape view
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 31, 2004, 13:51:32 »
Thx. Własnie a jak wygląda upgrade do WM2003 SE ?? I czy to ma sens ? (w sensie czy się nie pieprzy potem coś :) )?

P.S. Teraz w dodatku w ogóle nie chce mi zmieniać na landscape view :/

*

Offline Kusiu

• 3968
IE landscape view
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 31, 2004, 13:56:17 »
Cytat: spooky
Własnie a jak wygląda upgrade do WM2003 SE ?? I czy to ma sens ?
Dla Twojego Pocketa nie ma systemu WM2003SE więc problem sam się rozwiązał ;)