help

• 2 Odpowiedzi
  • 1040 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcel

• 829
  • Sprzęt: x800
help
« dnia: Wrzesień 25, 2002, 20:10:33 »
czesc..
szukam komputerka ktory spelni moje oczekiwania
1. bedzie maly i plaski
2. bedzie mial oprogramowanie po Polsku (terminarz, spotkania)
3. bedzie obslugiwal sensowny slownik pol-angielski
3. bedzie mial mozliwosc szybliego i bezblednego pworwadznia danych
   idealem było by tu pisanie (jak na zwyklum kalendarzu)  rysikiem textu - niekoniecznie rozpoznawalnego dla urzadzenia wystarczy abym ja mogl przeczytac
piasnie na klawiaturze w samochodzie jest niweygodne a rysikiem po literce to zupelna pomylka ...
istnieje wogole cos takiego ????

co polecacie i ile to kosztuje
z gory dzieki

*

Offline MarcinW.

• 716
help
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2002, 20:16:44 »
Tak - Pocket LOOX. Produkt nowy aczkolwiek prawie zgodny z Twoimi oczekiwaniami - mały, funkcjonalny, płaski itd. Niestety jak w przypadku każdego urządzenia trzeba i tu pójść na kompromisy... Wszystkiego to się nie da uzyskać tak od razu. Z tego co wiem nie jest to urządzenie w pełni spolszczone.

Cena przybliżona to około 2800zł w większości punktów, na allegro.pl można go dostać za 2600zł.

Pozdrowienia.

*

Offline umbro

• *
  • 67
    • http://217.96.194.164/pbx
help
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 25, 2002, 21:40:49 »
Uwaga !!!
Fujitsu Siemens Loox 600 przywieziony z zagranicy w Polsce będzie bez gwarancji , egzemplarze przywiezione z Niemiec czy Europy , gwarancję można z pewnymi problemami załatwić .
Ale te z USA napewno nie .....
W polsce teraz jest 4 autoryzowanych dystrybutorów , sprzedających przez kanały reselerskie ....
A co do Loox i iPAQ w zakresie dystrybucji to jestem w temacie na 100% ...i trochę serwisy .
Pozdrawiam Tomek