WM5 Warty wgrania na MDAIII?

• 2 Odpowiedzi
  • 311 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 20, 2005, 00:28:03 »
Prosze o podpowiedz co do wgrania WM5 czy warto wgrac na MDA III , czy za bardzo muli ?Prosze o jakies opinie na ten temat ...

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 20, 2005, 01:38:44 »
Ten problem był już poruszany na forum. Poszukaj w dziale Pocket PC Phone Edition. Jak do tej pory jest to wersja beta i jeszcze jej sporo brakuje.

*

Offline icemont

• 507
  • Sprzęt: HTC Touch Pro WM 6.5 WWE; HTC P3300 - WM 6.0 PL
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 20, 2005, 01:52:04 »
Czy warto? Z ciekawości, jeżeli chcesz zobaczy co i jak wygląda pod WM 5 na MDA III to warto, a jeżeli chodzi o walory użytkowe to moim skromnym zdaniem nie warto.
Wiele softu nie działa, telefon jest „przymulony”, a jest to irytujące Ja miałem problemy z Wi-Fi, i początkowo z MMS-ami. Po tygodniu powróciłem do poprzedniego Win2003SE z BA_TMNL_14200_115_11300_Ship z T-Mobile (chyba jest już nowszy). Okazało się, że jednak nie taki on beznadziejny – działa szybko, wszystko działa i jest tam gdzie ma być. Poczekam na może lepszą wersję WM 5 dla MDA III, a jeżeli nie będzie to chyba tak zostawię i na WM 5 poczekam w może jakimś nowym sprzęcie.
Osobiście w moim przypadku ciekawość wzięła górę i sprawdziłem co i jak. Ale realia okazały się takie, a nie inne i powrót do poprzedniej wersji windowsa był naturalną koleją rzeczy.
Będziesz mieć zagwozdkę bo odpowiedzi będzie tyle ile userów.
Pozdrawiam użytkowników MDA III (pod jaką nazwą by się kryli :)
max 4 linijki - Regulamin !!
Motorola A925 > MDA III (Blue Angel) > MDA Pro (HTC Universal) > HTC P3300 (HTC Artemis) & HTCTouch Pro (HTC Raphael)