Gdzie instalowac nakladki na Today'a ?

• 3 Odpowiedzi
  • 524 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline gregorb

• 360
« dnia: Luty 21, 2007, 21:56:57 »
Czy mozecie mi odpowiedziec na to proste pytanie  ?

Kilka dni temu zainstalowalem najpierw SPB Pocket Plus (pocket sie mulil i wieszal), pozniej Winsbar w wersji trial (to samo i nie dal sie obudzic po uspieniu). Wszystko to mialem instalowane na karcie SD.
Teraz zainstalowalem sobie trialowa wersje SPB Mobile Shell (rowniez na karcie SD) i wszystko dziala jak nalezy, czasem tylko musze zrobic SR, bo znikaja mi ikonki do rozwijania z SPB Diary. Narazie Mobile Shell mi wystarczy, jednak wolalbym wiedziec na przyszlosc gdzie powinno sie instalowac najlepiej nakladki na Today'a. Karta SD czy ROM ?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2007, 22:10:55 »
gregorb

Wszystko co siedzi na today powinno byc w pamieci PPC zreszta SPBPocketPlus bardzo wyraznie krzyczy przy instalacji na karcie, ze zle robisz i powinienes w pamieci PPC go zainstalowac...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline bern

• 1156
  • Sprzęt: eee 1201N. htc Desire
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2007, 23:01:05 »
ja wszystko poza wisbarem instaluje na karte - ilauncher i pocketbreeze nigdy nie robily problemow - generalnie moze to tez zalezy od szybkosci karty? jednak w wiekszosci przypadkow nie ma problemu z instalacja na karcie

*

Offline gregorb

• 360
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2007, 23:06:12 »
Cytat: "bern"
ja wszystko poza wisbarem instaluje na karte - ilauncher i pocketbreeze nigdy nie robily problemow - generalnie moze to tez zalezy od szybkosci karty? jednak w wiekszosci przypadkow nie ma problemu z instalacja na karcie

Szybkosc karty nie ma tu moim zdaniem znaczenia, bo predkosci odczytu/zapisu sa i tak wykorzystywane tylko przy zapisywaniu na niej danych z PC lub ewentualnie kopiowaniu z ROM -> SD  (jednak, zeby odczuc roznice musza to byc duze pliki).