filmy na ipaqa

• 7 Odpowiedzi
  • 597 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

filmy na ipaqa
« dnia: Listopad 11, 2004, 15:08:47 »
Wszyscy się rozpisują nad konwersją filmów na ppc, ale nikt nie mówi jak wgrać tego betaplayera jak dodać napisy może krótka lekcja dla początkujących

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
filmy na ipaqa
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2004, 15:17:03 »
Jak wgrac BetaPlayera? Dzial dla Poczatkujacych - rozdzial 2!
Jak dodac napisy? Funkcja szukaj na forum - slowo kluczowe "napisy" !

Jednym slowem naruszenie regulaminu!

filmy na ipaqa
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2004, 16:00:57 »
Ściągnołem tega playa z rozszerzeniem .cab wgrałem go na pada i jakoś nie chce się rozpakować tylko pokazuje komunikat że najpierw trzeba uruchomić program i z tego programu i dopiero w tym programie to zrobić. Więc czegoś nie rozumiem w punkcie drugim pisze że wystarczy przekopiować do pada kliknąć a on się sam rozpakuje i zainstaluje, więc co z tym programem?

filmy na ipaqa
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2004, 16:35:13 »
Wrzucasz odpowiedni dla Twojej maszyny plik *.cab do Twojego Pocketa. Klikasz juz w Pockecie dwa razy na ten plik i po chwili masz zainstalowany program. Jesli sie nie instaluje to moze masz zla wersje. Jest inna wersja dla PocketPC2002, inna dla 2003, inna dla Smartphone.

Zainteresowalem sie tematem filmow ostatnio :D Wynika to glownie z bardzo niskiej ceny kart SD. Moj poczciwy iPaq zaskoczyl mnie dosc pozytywnie. Radzi sobie z filmami w rozdzielczosci 320x240. Tylko wartoby miec karte 1GB SD, wowczas by sie wszystko pomiescilo: AutoMapa, TomTom, jakies filmy :D Oby jeszcze te karty stanialy.

Pozdrawiam,
Adrian

*

Offline kanczug

• 19211
filmy na ipaqa
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2004, 16:51:32 »
Cytat: galarr
Ściągnołem tega playa z rozszerzeniem .cab wgrałem go na pada i jakoś nie chce się rozpakować tylko pokazuje komunikat że najpierw trzeba uruchomić program i z tego programu i dopiero w tym programie to zrobić. Więc czegoś nie rozumiem w punkcie drugim pisze że wystarczy przekopiować do pada kliknąć a on się sam rozpakuje i zainstaluje, więc co z tym programem?

Przeczytaj co napisales... Przeciez to nie ma kompletnie sensu? Jak ja mam Ci pomoc cos z tym zrobic... skoro piszesz takie glupoty:

"...  tylko pokazuje komunikat że najpierw trzeba uruchomić program i z tego programu i dopiero w tym programie to zrobić ..."

Co ja jakims jasnowidzem jestem czy co? Skad ja mam wiedziec co tam pisze?

filmy na ipaqa
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2004, 19:22:21 »
Już się nie denerwuj. Z filmami sobie poradziłem. Mój iPAQ h1940 radzi sobie doskonale zrobiłem też napisy i śmiga aż sam nie wierzę,  że tak można było i nawet są polskie znaki. Co do plików cab to faktycznie jest jakiś problem nie chce mi ich otwierać, ale z tym sobie też poradzę. Na ra wszystkim

*

Offline BaGRoS

• 641
    • Bielizna damska
  • Sprzęt: HTC Touch PRO + Samsung OMNIA 8GB x2szt
filmy na ipaqa
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 12, 2004, 00:57:12 »
cabinst musisz zainstalowac i odpalic, zaznaczyć aby caby on otwierał i działaj!!!!!!!!!
8) BaGRoS 8)
REGULAMIN!

*

Offline kanczug

• 19211
filmy na ipaqa
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 12, 2004, 08:22:20 »
Bez CABInstall tez dziala. Nie trzeba nic instalowac by pliki CAB sie otwieraly/instalowany na PPC.