Jak się pozbyc POCKET MSN ?

• 7 Odpowiedzi
  • 1897 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 18, 2006, 14:52:55 »
Mam Dell Axim x51v z WM 5.0 i denerwuje mnie ten WIndows Meeenger - czy mozna sie go pozbyc ? Chociaz zeby bylo niewidoczne :)
Pewnie to banalne pytanie ale jak to sie mowi - kto pyta nie błądzi :)
Pozdro !

*

elektryk

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 18, 2006, 14:57:47 »
to jest wkompilowane w rom. i raczej nie da sie tego pozbyc prostym sposobem.

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 18, 2006, 15:16:29 »
Cytat: "elektryk"
to jest wkompilowane w rom. i raczej nie da sie tego pozbyc prostym sposobem.

Hmmm - szkoda ale dzięki za szybką odpowiedz - a czy mozna zrobic ylko tak aby był ale nigdzie go nie bylo widać - mam tego "motyla" na pulpicie i mnie wkurza :)
Hehehe

*

elektryk

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 18, 2006, 15:26:18 »
wm5 nie znam, ale z pulpitu tzn. z ekranu today pewnie mozna sie go pozbyc. poczekaj troche jeszcze, moze wypowie sie ktos kto uzywa wm5.
osobiscie uwazam, ze nie zawsze co nowsze to lepsze.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 18, 2006, 15:30:00 »
Cytat: "elektryk"
wm5 nie znam, ale z pulpitu tzn. z ekranu today pewnie mozna sie go pozbyc. poczekaj troche jeszcze, moze wypowie sie ktos kto uzywa wm5.
osobiscie uwazam, ze nie zawsze co nowsze to lepsze.

Ehhh - czyli rozwiązanie banalnei proste :) Zmodyfikowac zawartośc TODAY :)
Ehhhh tak to jest jak czlowiek nie mysli ?
PZDR !!!

*

Offline Tadzik

• **
  • 119
  • ...jeszcze tylko zbudować dom...
    • Mój blog z moim synem w roli głównej. :)
  • Sprzęt: MyPal A636 -> Cruser Sigma B43
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 18, 2006, 19:25:44 »
Cytat: "jurek1978"
Zmodyfikowac zawartośc TODAY

Konkretnie:
Start-> Ustawienia-> Osobiste->Today-> Elementy-> odfajkować Pocket MSN

Pozdro.
640K of memory should be enough for anybody.
[Bill Gates,1981]

*

Offline lachutm

• **
  • 187
  • Sprzęt: iPAQ hx4700 i iPAQ 510 Voice Messenger
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 08, 2006, 01:42:38 »
A czy ktos wie jak zrobic zeby w hotmailu mozna bylo sciagac wiadomosci w calosci? U mnie problem jest nastepujacy. po tapnieciu Send/Recive sciaga mi liste maili i przy niektorych pojawia sie ikonka ze mail jest sciagniety w calosci w postaci calej koperty lub takiej naderwanej co swiadczy o tym ze zostal tylko sciagniety naglowek. Niestety nieraz przy ikonce calej koperty z zalacznikem z drugiej stronie widnieje pojemnosc maila np 1/2K(a wiem ze w zeczywistosci na stronie ma on 5KB). I mimo wiem ze on niezostal sciagniety w calosci niemoge wybrac Dawnload Message. W mailu niema zadnych plikow zalacznika a na stronie poczty sa dostepne. Dawniej w WM 2003SE kozystalem z HTTPMail i funkcjonowal poprawnie. Niestety na WM 5.0 jest Pocket MSN ktory ma swoje ustawienia i niemozna ich recznie konfigurowac z poziomu ustawien konta. Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem, czy istnieje jakas mozliwosc zmiany w rejestrze? Bo instalacje HTTPMail nic niedaje.

*

Offline lachutm

• **
  • 187
  • Sprzęt: iPAQ hx4700 i iPAQ 510 Voice Messenger
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 07, 2006, 03:59:33 »
Ok niewiem czy to kogokolwiek zainteresuje. Skontaktowalem sie z Tworca programu HTTPMail odnosnie problemu z postu wyrzej. Okazalo sie ze jest sposob na obejscie Pocket MSN-a. Jesli tylko przegladanie poczty ma odbywac sie za pomaca standardowego Inboxa z jakas nakladka umozliwiajaca przegladanie poczty z Hotmaila, to wystarczy ze podczas wpisywania adresu poczty wpisac jakis z inna nazwa domeny zamias hotmail.com albo msn.com. W ten sposob Pocket MSN wogole sie nieuruchomi. Potem wystarczy zakonczyc kreatora, a nastepnie dokonac malej edycji koncowki nazwy konta.