Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
emulacja palma
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
emulacja palma
5 Odpowiedzi
352 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
P@blo
178
emulacja palma
«
dnia:
Czerwiec 25, 2005, 21:33:45 »
potrzebuje emulatora palam, poniewaz posiadam progra ktory wspolpracuje tylko z ta platforma a jest on mi nie zbedny. czy taki emulator umozliwia synchronizacje, tzn chodzi mi o to ze ten moj program normalnie jak jest uzywany w palnie to synchronizuje sie z pecetowa wersja tego programu. czy dzieki emulatorowi bedzie dzialalto to dokladnie tak jak na palmie??
Poklik
2379
emulacja palma
«
Odpowiedź #1 dnia:
Czerwiec 25, 2005, 22:52:00 »
Najlepszy emulator Palma na PPC to StyleTap. Niemal idealnie emuluje PalmOSa (chyba 5). Co do synchronizacji, to dokładnie nie wiem, jednak da się wgrywać do niego programy z PC, jak i bezpośrednio z pocketa.
kanczug
19211
emulacja palma
«
Odpowiedź #2 dnia:
Czerwiec 26, 2005, 18:20:55 »
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=9961
P@blo
178
emulacja palma
«
Odpowiedź #3 dnia:
Czerwiec 26, 2005, 20:45:04 »
dzieki. czytalem ten opis, a nawet uruchomilem aplikacje. program dzialal (nie udalo mi sie sprawdzic czy da sie synchronizowac), ale z bledami. teraz po dniu prob pojawilo sie kolejne pytanie:
czy istnieje mozliwosc zainstalowania czegos na pocket pc przez hotsync? albo przynajmniej czy da sie jakos oszukac aplikacje ze hotsync jest zainstalowany? bo ta aplikacja do pelnej instalacji wymaga zainstalowania przez hotsync'a.
Maciej Wójcik
1038
Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
emulacja palma
«
Odpowiedź #4 dnia:
Czerwiec 26, 2005, 21:41:12 »
Raczej nie uda się. Może zainstaluj to na emulatorze Palma na PC, wyciągnij pliki i wrzuć do PPC. Może wtedy ruszy...
StyleTap jest dość mocno ograniczony, choć i tak spełnia swoje zadanie - Przewodas i EasyCalc działają
P@blo
178
emulacja palma
«
Odpowiedź #5 dnia:
Czerwiec 26, 2005, 22:01:34 »
hmm w sumie niezly pomysl z tym emulatorem palma dla pc... jutro sprobuje.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »