dziwny link

• 6 Odpowiedzi
  • 403 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dziwny link
« dnia: Styczeń 03, 2005, 16:50:41 »
Niedawno nabylem karte sd sandiska 256M+wi-fi do mojego Yakumo 300. Wszystko dziala poprawnie - karta ma lepsza czulosc i zasieg niz laptop, ktorym sie ostatnio poslugiwalem z wbudowanym wlanem. Jeden wyjatek jak na razie : gdy wchodze na strone serwisu www.medialink.pl  po polaczeniu pocket przestaje widziec karte i potrzebny jest miekki reset? Kilka innych stron przetestowanych dziala poprawnie w tym pdaclub oczywiscie.  A wlasnie sprawdzilem przez kabelek IE tez sie wyklada.  Spotkaliscie sie juz z czyms takim? Czy ktos moglby sprawdzic jak to chodzi. Nie wiem co o tym myslec - lubie tamten serwis - trzeba troche poszerzac horyzonty. Moze napisac do webmastera?

dziwny link
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 03, 2005, 18:57:39 »
Sprawdzałem z IE i NetFront-em.
Więc IE otwiera tylko logo i kilka linków. Wygląda to jakby to była mobilna wersja serwisu- niby jest pasek, żeby zjechać na dół strony ale nie da się nic zrobić.
W NetFroncie jest wszystko OK. Wszystko się otwiera jak na kompie.

[Dodano: 2005-01-03 19:10:33]
aha- i sprawdzałem przez połączenie z kompem (AS) jak i przez GPRS- efekt jest taki sam.

dziwny link
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2005, 20:07:36 »
Dzieki za sprawdzenie - bede musial zainstalowac jakas alternatywna przegladarke sprobuje tego NetFronta. A swoja droga naprawde dziwne zachowanie IE przez kabelek zamyka sie a przez wi-fi wyrzuca karte z systemu. Dzieki jeszcze raz. Moze komus zdarzyly sie tez takie "ciekawostki" ?

dziwny link
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 04, 2005, 23:42:31 »
No dobrze, ale gdzie mozna zlalezc tego netfronta , bo napewno nie w downloadzie:Not Found
The requested URL /english/ppc/agree.html was not found on this server.

Apache/1.3.26 Ben-SSL/1.48 Server at www.access.co.jp Port 80
Ma ktos jakis link?

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
dziwny link
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 05, 2005, 00:07:31 »
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

dziwny link
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 05, 2005, 09:22:19 »
Dzieki i przepraszam za lenistwo - chcialem tylko zasygnalizowac ze w download link nie dziala.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
dziwny link
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 05, 2005, 10:19:31 »
Sygnal przyjety :)