Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Dokumenty word 2002 a synchronizacja Outlooka
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
827 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jarasty
98
«
dnia:
Kwiecień 28, 2003, 09:48:14 »
Synchronizując pocztę posiadającą jako załączniki pliki z *.doc wygenerowane przez Word 2002 w pocecie uzyskuję w treści tego dokumentu po polskiej czcionce kompletny miszmasz nie do przeczytania, zdarza się też że Activesync nie chce takiej poczty zsynchronizować. Wszystko to dotyczy activesync 3.6 i WIN pocket 2002
focus12
181
«
Odpowiedź #1 dnia:
Kwiecień 28, 2003, 11:24:47 »
Zaznacz sobie na swoim Pockecie taki dokument w calosci, a następnie sformatuj czcionkę na Tahomę lub Couriera. U mnie tak działa i jest OK. Co do synchronizacji sprawdz ustawienia AS w opcjach- moze masz zaznaczone aby nie synchronizowal plikow powyzej okreslonej wielkosci.
Jarasty
98
«
Odpowiedź #2 dnia:
Kwiecień 29, 2003, 10:32:09 »
Dzięki za pomoc . Na podstawie tej informacji poszukałem na forum problemów z czcionkami i poszedłem w drugim kierunku tzn zainstalowałem na pockecie czcionki Arial i problem się skończył.
Jedna uwaga to nie wiem dlaczego ale skopiowanie czcinki do katalogu Windows/fonts nic nie dało przekopiowałem je do katalogu Windos i po resecie zadziałało. Może to taka przywara Ipaqa 5450.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »