Mam problem z programem messaging. Mam w swoim sprzętku WM2003, mam tam oczywiście Contacts, i inne, no i oczywiście Messaging. Moj problem jest taki, ze jak stworzę sobie mail'a, skończe go pisać, zaznaczam Send, program przerzuca go do Outboxa i jak łączę się z serverem do wysłania to: moje miale przekierowywane są do katalogu Drafts, a w katalogu Inbox pojawia się mail (dla każdej wiadomości oddzielnie): w temacie "Invalid message recipients", a w treści jest informacjia, ze odbiorcy maila sa invalid. Najlepsze, ze nadawcą tych wiadomości jest "System administrator", czyli domyślam się, ze moje maile nie wychodza nawet poza obszar PDA, nie widzą nawet servera.
Co mam zrobić, żeby uaktualnic te adresy? O co mu chodzi? Czy ktoś już miał tego typu problem?
Wolałbym, żeby rozwiązeniem na moje bolączki nie był tekst w stylu "zastosuj inny program", bo chciałbym poużywać programy standardowo dostępne w systemie. Nie chce zawalać systemu nowymi programami. Przeciez te standardowo dostepne w systemie do czegos muszą służyć.