Czy Mio P560 posiada : A2DP and AVRCP ?

• 5 Odpowiedzi
  • 807 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline haryb

• 14
Czy Mio P560 posiada : A2DP and AVRCP ?
« dnia: Grudzień 29, 2007, 10:23:31 »
Mam pytanie jak w temacie.
Czy wersja Mio p560 z WM 6.0 ma BT z obługą A2DP and AVRCP?
Na forum wyczytałem że poprzedni model Mio 550 miał z tym problemy i chyba nie był obsługiwany ten profil do BT?

pozdro
haryb

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Czy Mio P560 posiada : A2DP and AVRCP ?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2007, 11:51:46 »
P560 na logikę powinien mieć, ale najłatwiej przejść się do jakiegoś marketu z elektroniką i podłączyć słuchawki w celu sprawdzenia.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2007, 14:46:48 »
P560 na logikę powinien mieć, ale najłatwiej przejść się do jakiegoś marketu z elektroniką i podłączyć słuchawki w celu sprawdzenia.

Podepnę się przy okazji z pytaniem:

czy iPAQ'a nie obsługującego A2DP da się sparować ze stereofonicznymi słuchawkami BT ? Nie zależy mi na stereo (dźwięk tylko na potrzeby navi) ale wszystkie zestawy słuchawek spełniające moje motocyklowe wymagania (pozdrowienia Haryb :)) ) są niestety stereo :(

pozdr,
ladzior

*

Offline haryb

• 14
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 30, 2007, 13:53:09 »
Poinstalowalem te wszystkie pache ktore sa w download na wszeli wypadek i ruszam zaraz do bygdoszczy do media markt z moim mio i bede sprawdzal czy jakies sie uda podlaczyc.

p.s. nigdy nie pasowalem pda z jakas sluchawka - jak to sie robi - na kompie wbija sie jakis pin iu ten sam na pda i gra a w sluchawce jak to sie robi?

pozdro
haryb

*

Offline haryb

• 14
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 30, 2007, 20:56:57 »
No niestety - wszystkie słuchawki były zapakowane hermetycznie - zgrzewane opakowania i żaden sprzedawca nie chciał mi ich rozciąć , rozpakować do sprawdzenia.

Czy nikt z was nei używał mio p560 do podłaczenia z słuchawkami bezprzewodowymi obsługującymi A2DP and AVRCP ?
Zebym miał pewność że jak kupie jakies w ciemno z ta obsługą to bedzie chodziło poprawnie z moim pda?!

pozdro
haryb  B)

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 30, 2007, 22:09:36 »

Podepnę się przy okazji z pytaniem:

czy iPAQ'a nie obsługującego A2DP da się sparować ze stereofonicznymi słuchawkami BT ? Nie zależy mi na stereo (dźwięk tylko na potrzeby navi) ale wszystkie zestawy słuchawek spełniające moje motocyklowe wymagania (pozdrowienia Haryb :)) ) są niestety stereo :(

pozdr,
ladzior

sparować się powinno, ale najprawdopodobniej będziesz miał dźwięk w jednym kanale...
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...