Czy jest taki odtwarzacz muzyki...

• 5 Odpowiedzi
  • 553 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline J-A-J-O

• **
  • 186
  • Sprzęt: wszystko co nowe nie dłużej niż 2 m-ce
« dnia: Grudzień 30, 2005, 20:37:46 »
Testowałem już kilka playerków i żaden mi w 100% nie odpowiada, najbliżej ideału jest pocket music, ale utrudniona funkcja wyszukiwania i to że straszny z niego "muł" zmusiły mnie do poszukiwań

Testowałem już iMusic, GSplayer, The Core i niestety żaden mi nie pasuje

Najlepszy byłby player który ma duże klawisze tak by można było go obsłużyć palcem, playliste na tym samym ekranie, lub dostępna po wciśnięciu jednego przycisku. No oczywiście nie może zamulać  :wink:  i mieć efekt podbicia basu - czasami go używam w PocketMusic. Przydało by się żeby miał też prostą i skuteczną funkcję wyszukiwania, np gdy wpisze "and" to żeby wyskakiwały mi wszystkie utwory z tym wyrazem w tytule

Pewnie PocketMusic by styknął, ale że mój PDA przez 70% czasu jest używany do odtwarzania muzyki i 1,7 GB na karcie to właśnie muzyka to szukam czegoś idealnego  :D

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2005, 21:07:37 »
nie wygodniej jest przemapowac przyciski niz stukac w ekran?
z platnych fajny program to ppod ktory dziala tak jak ipod

*

Offline J-A-J-O

• **
  • 186
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2005, 22:56:52 »
Przyciski mam przemapowane, tak że działają nawet gdy player jest zminimalizowany. PocketMusic byłby dobry, gdyby nie te ciągłe zamuły które łapie. Sprawdze ten który mi poleciłeś.

EDIT: Programik jest bardzo prosty w obsłudze, pod względem interfejsu to jak dla mnie wzór.  Szkoda że nie ma funkcji wyszukiwania ani equalizera, a przynajmniej samego podbicia basów

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 01, 2006, 12:49:34 »
Zainstaluj Ppod,tak jak pimpus sadelko mówił,ja teraz tylko z niego korzystam,zamienia pda w ipoda ,minus to koszt 40$

*

silentjob

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 01, 2006, 20:39:13 »
Dokładnie, polecam ten program, choć wg mnie brakuje w nim kilku przydatnych funkcji, może w kolejnych wersjach będzie to już poprawione/uaktualnione.

*

Offline J-A-J-O

• **
  • 186
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 02, 2006, 02:24:53 »
ppodem pobawiłem się troche, ale poza interfejsem i szybkością działania nie reprezentuje nic szczególnego - nie ma w sobie wielu przydatnych funkcji jak np. zaawansowane tworzenie playlist, equalizer. Bawiłem się także jego odmianą - simple tunes, który bardziej przydaje się przy małych ekranach dotykowych bo posiada większe kółko obsługujące. Był też mortplayer i kilka innych ale wkońcu zdecydowałem się na:

Conduits Pocket Player - posiada wszystkie funkcje co pocket music, ma duże klawisze - można go bez problemu obsługiwać palcem nawet na MDA Compact. Ma ładny desing, potrafi ładnie edytować playlisty. Ponadto ma zaawansowane wtyczki DSP - można zmieniać tempo, pitch, podgłaszać wybraną częstotliwość (co za tym idzie można świetnie wyregulować poziom basu do swoich potrzeb) i nie zamula aż tak bardzo jak pocket music. Oczywiście trzeba najpierw pozwolić mu odczytać informacje o utworze z każdego pliku mp3.

Jak narazie jeszcze go testuje, ale już teraz jest dla mnie lepszy nic pocket music i inne.

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.