cos jak ghost ....

• 6 Odpowiedzi
  • 919 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcel

• 829
  • Sprzęt: x800
cos jak ghost ....
« dnia: Luty 02, 2003, 18:39:28 »
jest jakis program typu ghost ???

chodzi mi o skopiowanie wszystkiego (programy, kontakty, ustawienia) -  
! wszystkiego ! np na CF lub dysk, po to aby po hard resecie zrobic........ klik i mam wszystko co mialem wczesniej .......

poproszę o rady

*

Offline elita

• **
  • 161
    • http://gg.overwap.net
cos jak ghost ....
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2003, 19:47:57 »
no na 3130 uzywalem backupu, na jornadzie tez mam hp backup, wystarczy nim sobie zrobic kopie wszystkiego na cfke i w razie potrzeby odtworzyc.
to co na cf nie ma sensu backupowac bo to nie znika gdy nawet trzeba zrobic hard reset.
na jornadzie mam jeszcze taki fajny hp backup ktory synchronicznie zapisuje caly pim na flash. takze backup na cfke robie sobie od czasu do czasu, gdy zainstaluje nowy soft itp, a podczas normalnej pracy caly pim leci mi do ramu i na flash wiec mi nic nie zniknie. na ipaq tak nie mialem, musialem zawsze pamietac o recznym backupie.
aby zrobic backup taki prawdziwy na dysk peceta, to wystarczy przegrac cala cfke (razem z plikiem backupu ramu) do jakiegos katalogu na hdd i juz.

*

Offline marcel

• 829
  • Sprzęt: x800
cos jak ghost ....
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 02, 2003, 20:03:03 »
wielkie dzieki, tak myslalem

cos jak ghost ....
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 03, 2003, 16:39:40 »
ja tam uzywam Backup/Restore z ActiveSynca :]

cos jak ghost ....
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 04, 2003, 22:30:25 »
Elita a dzieje ci się coś takiego w jornadzie że gdy odtworzysz kopie z cf to ci się konta emailowe kopiują. u mnie tak się dzieje za każdym razem gdy odtworzę kopie to konto mi się jakby klonuje, to konto orginalne przestaje działać a zaczyna działać ten klon lub konto o nazwie active sync. Gdzie są zapisane te konta? szukałem w rejestrze ale nie mogłem ich znaleźć.

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
cos jak ghost ....
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 04, 2003, 22:35:35 »
... w DNA Magnum, w DNA ;)
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline elita

• **
  • 161
    • http://gg.overwap.net
cos jak ghost ....
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 04, 2003, 23:11:17 »
nie mam pojecia nie uzywam poczty na jornadzie, wiec mnie nie spotkalo takie cos