Cos dla WM6

• 11 Odpowiedzi
  • 1312 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

neodom

Cos dla WM6
« dnia: Maj 28, 2007, 11:43:15 »
Nie moglem znalesc sposobu na to by gorny i dolny pasek w wm6 byl prawdziwie czarny , zawsze byl jakis szary lub ciemnoszary ale przypadkiem natknalem sie na skiny pod dialpad ktore i to zmieniaja . Uwaga , istotny jest restart po zmianie skina ( skinu - nie umiem odmienic ) by dial pad sie zmienil . okazyjnie dodaje troszke motywow tsk pod wm6 ( zmieniaja prawidlowo paski gorny i dolny ) .

Proponuje byscie wybrali Waszym zdaniem najciekawszy i dali jego zrzut tutaj ok ?

A oto same dialpady Dial pad

I motywy tsk wm6    WM6tsk

Oraz kilka skinow pod Windows Media Player 11

Pobierz WMP11

*

nothin

Odp: Cos dla WM6
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 28, 2007, 12:07:38 »
fajny dial, co do czarnych pasków - są takie themsy - ui tweaker tworzy je przez opcję "black bars".
ale co najciekawsze - można na wm06 i 05 robić paski....jednokolorowe, w dodolnej barwie - ale w jaki sposób, tefgo nadal nie wiem...

*

neodom

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 28, 2007, 12:28:10 »
No wlasnie ja tez nie wiedzialem a ten progs przez przypadek zmienia na takie jakie chcialem .
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2007, 12:32:43 wysłana przez neodom »

*

mobi_one

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 28, 2007, 12:48:31 »
w takim razie rzuce link do zrodla, zeby byl wiekszy wybor niz tylko dialpady i to do hermesa, sadzac po screenie
http://www.zombienexus.net/portal/GL_Directory.asp?Sec=3

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 28, 2007, 13:00:55 »
fajny dial, co do czarnych pasków - są takie themsy - ui tweaker tworzy je przez opcję "black bars".
ale co najciekawsze - można na wm06 i 05 robić paski....jednokolorowe, w dodolnej barwie - ale w jaki sposób, tefgo nadal nie wiem...

Nothin taki temacik do przetrawienia:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=253738&page=6
I dokładnie to chodzi mi o tą wypowiedź:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=874342&postcount=57

*

nothin

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 28, 2007, 13:05:39 »
ano miło :) wczytam się wieczorkiem, jednokolorowe(generalnie czarne) paski wygladają w wm06 doskonale...thx za info, Sanjuro...

Mobi, jak dodać tą małą listę do diala, nigdy u siebie tego nie widziałem...co to jest..?

screen czarnego paska w wm06..niczym powrót do przeszłości :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2007, 23:05:41 wysłana przez nothin »

*

mobi_one

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 28, 2007, 13:26:55 »
Mobi, jak dodać tą małą listę do diala, nigdy u siebie tego nie widziałem...co to jest
ta to wygladalo u nas pod WM5 i sie chyba nazywalo smartdial, zeby dzialalo pod WM5, trzeba bylo miec odpowiednia skorke z obsluga tego, bo nie wszyscy sobie z tym radzili, na moje stronce masz linki do skorek pod WM5, ktore to obsluguja.
W WM6 jest to juz inaczej rozwiazane, zobacz na mojej stronie w dziale dialpady, pierwsze dwa z prawej strony, tam gdzie jest bialy prostokat, powinna byc wlasnie taka lista, ale ja wycialem :)
Na xda jest skin eqinoxa bodajze, pod WM6 z obsluga smartdiala

jeden z tych blackbarow (Cyclic Blackbars, zreszta Vista Black tez jest czarna), jest w moim ROMie, jak ktos chce go, to niech da sygnal na PM lub maila, to podesle.
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2007, 13:58:17 wysłana przez mobi_one »

*

neodom

« Odpowiedź #7 dnia: Maj 28, 2007, 17:16:38 »
Ja chce , ale najlepiej jakbys tu wstawil i juz . W razie czego neodom@o2.pl

*

mobi_one

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 28, 2007, 19:59:13 »
nie moglem oprzec sie pokusie marketingowej i dorzucilem 2 z pathfindera :)
tsk1.zip
cyclic blackbars
Pathfinder Black
Pathfinder Crossbow

zostaly mi jeszcze 2 taski ale SMF nie chce mi ich puscic

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 01, 2007, 21:58:18 »
Ten pierwszy screen bez wisbara jest bardzo ładny, łącznie z dialpadem. Reszta mi się nie podoba - nie trawię tego czarno-fioletowego odcienia Visty, dlatego w swoich skinach używam albo tego z WM6 albo jakiegoś gradientu szaro-czarnego.
Ten WMP11 strasznie nieczytelny. Swego czasu robiłem podobny screen i porzuciłem projekt, bo to takie jedno sztuczne okienko nie bardzo wygląda :)
Ten cały czarny pasek na screenie xoena jest ekstra, bardzo ładnie to wygląda z tym logo Windows.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2007, 22:00:09 wysłana przez Batִ »

*

nothin

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 01, 2007, 22:47:17 »
eeee. CO TO JEST?

chodzi mi o skin wisbara(bo pewnie to wisbar), nie o dialpad...
|
|
V
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2007, 23:07:11 wysłana przez nothin »

*

mobi_one

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 01, 2007, 22:55:33 »
dialpad z motywem visty, to nie jest raczej vga
tu masz obrazki
http://www.zombienexus.net/portal/GL_SubDirectory.asp?SRT=3&ORD=1&SEC=3&CatID=85