co zrobić,żeby zadania[task] pojawiały się w określonym dniu

• 3 Odpowiedzi
  • 810 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kozi

• **
  • 220
tzn. ustawiam sobie ,że 15.07 ma mi się pojawić zadanie do wykonania [wcześniej ma być niewidoczne albo na samym dole listy zadań]

*

Offline skibi

• **
  • 136
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2003, 22:14:00 »
Jeżeli z lewej strony górnej części ekranu zadań ustawisz "Active Tasks",to po kliknięciu na zadania w Today zawsze zobaczyśż te aktywne.
Aktywne tzn,te dla których obecna data jest między początkiem zadania i jego końcem(starts-due).

A tak wogóle,to nie mogę dojść do ładu z alarmami.
Mam PocketPlus  i SuperAlert i cały czas coś jest nie tak.

Jeżeli alarm raz się aktywuje,to sam się nie powtarza,mimo ustawienia tej opcji w menu ww programów.
Albo dzwięk włączy się dopiero po załączeniu iPAQa,lub dżwięk się zawiesi i znikają odpowiednie ptaszki w menu SETTINGS/SOUNDS.

*

Offline kozi

• **
  • 220
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2003, 10:16:38 »
będę zgadywał - masz 39xx ?

ja mam 3970 i też mam problemy z alarmami , na szczęście T68 budzi bez zarzutu

*

Offline skibi

• **
  • 136
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2003, 20:18:55 »
Mam 3870.Gdzieś koło listopada zmieniłem ROM z 2.15 na 2.20.Miałem nadzieję,że się poprawi.Ale nie.Oczywiście wiadomo,że PPC2002 nie ma powtórzeń alarmów.W moim starym 3110 był PPC-ROM 1.65-i powtórzenia były.Jako że to była funkcja systemowa wszystko działało OK.
Tę wadę PPC2002 starają się poprawić firmy softwarowe swoimi programami.Wymieniłem je wcześniej.Po chwilowej satysfakci muszę stwierdzić,że przynajmniej u mnie nie jest do końca wszystko OK.
Być może,że nie umiem do końca wszystkiego poustawiać.

Uważam,że aplikacje PIM i związane z nimi powiadomienia i alarmy są bardzo istotną częścią naszych komputerków.Przyznam się,ze przez powyższe problemy jakiś czas temu myślałem poważnie o PalmOs.
Tam jest nawet wibra.

Ciekawy jestem czy podobne przypadłości gnębią tylko mnie,czy też inni spotkali się z podobnymi problemami?