Co wybrac ??

• 6 Odpowiedzi
  • 537 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Co wybrac ??
« dnia: Sierpień 19, 2004, 11:22:48 »
Witam wszystkich uzytkownikow. Jestem nowy na tym forum i zadam pytanie ktore zapewne wszystkich juz nudzi i mierzi, ale niestety nie maialem innego wyjscia poniewaz potrzebuje wsparcie ludzi ktorzy sie na tym znaja.
Nie mam i nie miałem pocket-a a chce sobie kupić i tak sobie upatrzylem na Allegro dwa modele :

iPAQ 5555  i ASUS A716 BT WiFi

Czy szanowni forumowicze mogli by podpowiedzieć ktory wybrać lub ewentualnie jakies inne modele do 2500 pln. z lepszymi parametrami.

Pozdr. TRUSKAWA

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
Co wybrac ??
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 19, 2004, 11:36:33 »
Rozumiem ze czytales juz wątki w tym stylu ?
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=8258#40326

Co wybrac ??
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 19, 2004, 12:15:04 »
Starałem sie przeczytac najwiecej jak mogłem postow. Wiem ze to ciezka odpowiedz-podpowiedz.
Chciałbym uzywac pocketa przedewszystkim z modułem GPS jak rowniaz odczytywac poczte. To przedewszystkim. No i chciałbym zeby ten sprzet był w miare (na topie) nowoczesny nie wiem moze to głupio brzmi ale chciałbym poprostu zeby starczył na jakis czas. Zapewne bede go uzywal do innych celow w miare poznawania tego sprzetu wiem ze to urzadzenie moze duzo.

Pozdr. TRUSKAWA

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Co wybrac ??
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 24, 2004, 00:56:52 »
Jeden jak i drugi PDA ktory wymieniles sa bardzo duze - to moze byc spory minus. Ponadto iPAQ 5550 to juz powoli przezytek - HP postanowil juz dalej nie rozwijac tej linii swoich PDA. Juz lepiej wez tego ASUSa, albo jakiegos nowego Axima z PXA270 jak chcesz miec cos "na topie". Ja na Twoim miejscu poczekalbym na LOOXa v70 lub ASUS a730, ostatecznie Toshiba e830.

Co wybrac ??
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 24, 2004, 08:58:09 »
Wielkie dzieki za podpowiedz. Mam tylko jeszcze jedno pytanie który pocket ma najwiekszy ekran bo tak mi sie wydaje ze do GPS przydał by sie duży wyraźny wyświetlacz.

Pozdr. TRUSKAWA

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Co wybrac ??
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 24, 2004, 10:37:01 »
Najwiekszy ekran bedzie miala z tych co wymienilem chyba Toshiba e830 (4"). Tak poza tym to najwieksze sa te w iPAQach starych serii (m.in. 5550) bo maja 3,8". Ale wielkosc ekranu nie jest taka istotna jak ci sie wydaje. Wazniejsza bedzie rozdzielczosc ekranu, ktora akurat we wszystkich wymienionych wyzej przeze mnie PDA jest hi-res.

Co wybrac ??
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 25, 2004, 10:03:10 »
Po raz kolejny dzieki za podpowiedez. Nie miałem do czynienia z duza iloscia pocket-ów tylko tyle ile widziałem u znajomych i wsklepach a na zdjeciach nie bardzo widac co jest co jak sie ma tak mało wiadomosci jak ja. Dzieki podpowiedzia chociaz wiem czego tak naprawde mam szukac , byłem nastawiony na 2 modele ale dzieki poodpowiedzią znacznie poszezyłem choryzonty.
Jeszcze raz wielkie dzieki za podpowiedz.

Pozdr. TRUSKAWA