Budzik

• 22 Odpowiedzi
  • 1490 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline foxas

• *
  • 98
Budzik
« dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:17:59 »
Potrzebuje jakiegoś dobrego Budzika do palmtopa!
może cos polecicie?
bo jan ie znam żadnych. :(

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
Budzik
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:33:42 »

*

Offline Kapat

• 288
  • Sprzęt: HTC KAISER,Asus P527,Eten M700,MDA Compact I
Budzik
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 22, 2006, 20:34:50 »
ja uzywam Pocet Wake Up

ze znanych mi jescze [testowanych] to:Chronos, spd time

*

Offline foxas

• *
  • 98
Budzik
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 22, 2006, 21:34:38 »
dzieki

*

silentjob

Budzik
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 23, 2006, 00:37:27 »
SPB Time będzie odpowiedni :).

*

Offline mrnikt

• 428
  • KFF / Knive SHADOW
  • Sprzęt: Galaxy S + Avila GPS
Budzik
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 23, 2006, 09:06:04 »
Zwlaszcza wersj SPB Time 2.0 jest LAAAADNAAA :)
Moj telefon jest  Galaxy-S-tyczny :)

*

Offline foxas

• *
  • 98
Budzik
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 23, 2006, 10:39:44 »
SPB Time jest super ! :-)
tylko sic! ze 15$

*

Offline xoen

• 1236
Budzik
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 23, 2006, 10:47:59 »
zawsze w tą samą stronę, wiecie co, przestaje mi się to podobać, ciągle kończy i zaczyna się od płatnego softu, hołubicie te 4 progsy na krzyż, że chce się puścić pawia.....nie wiem nie wiem czas bana się zbliza czuję.;/

odkąd tu jestem ciagle o tym samym.... czy naprawde każdy z was już kupił sbsh zestaw wa2, pb, i cała tą mase świecidełek? czy emule..;/

do moderacji: zły dzień, edit possible.;/

.
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 23, 2006, 11:32:06 »
A ktory z tych programow wybudza pocketa? Bo np ten wbudowany w WM.5.0 sam wlacza komputerek, natomiast probowalem SPB Time i on juz nie ma takiej funkcji.

*

Offline foxas

• *
  • 98
Re: .
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 23, 2006, 12:11:11 »
Cytat: "Ricky_Fernando"
A ktory z tych programow wybudza pocketa? Bo np ten wbudowany w WM.5.0 sam wlacza komputerek, natomiast probowalem SPB Time i on juz nie ma takiej funkcji.

oj
a to zła nowina  :(

Niestety bez wybudzania palmtopa, SPB Time nie spełnia moich oczekiwań  :(
Ale po za tym aplikacja jest świetna.

*

silentjob

Budzik
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 23, 2006, 14:51:09 »
Cytat: "xoen"
zawsze w tą samą stronę, wiecie co, przestaje mi się to podobać, ciągle kończy i zaczyna się od płatnego softu, hołubicie te 4 progsy na krzyż, że chce się puścić pawia.....nie wiem nie wiem czas bana się zbliza czuję.;/

odkąd tu jestem ciagle o tym samym.... czy naprawde każdy z was już kupił sbsh zestaw wa2, pb, i cała tą mase świecidełek? czy emule..;/

do moderacji: zły dzień, edit possible.;/

Skoro te programy są dobre, w miarę stabilne oraz dopracowane, czemu nie miałbym ich polecać. Eksperymenty z programami już dawno zakończyłem, wiem co dla mnie osobiście jest dobre, dlatego polecam taki a nie inny soft i robię to z pełna odpowiedzialnością :). Jeśli zaś o freeware idzie, mogę zaproponować dość potężną liste programów, na pewno coś się znajdzie wedle potrzeb:
http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?cat=22&sortby=

*

Offline Yelayon

• 252
  • Sprzęt: HTC Touch HD2 T8585
Budzik
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 23, 2006, 15:13:50 »
Ja cały soft na PDA mam albo freeware albo legalny - w chwili obecnej jest to ok 1000PLN wydanych na soft. A emula i innych osiołkowatych nigdy nie widziałem na swoim PC.
-------------------
There are no mistakes, just learning experience.
PDAs: iPAQ 4150 -> ETEN G500 -> Glofiish X800 -> HTC Touch HD -> HTC Touch HD2

*

Offline Waldzio

• 919
  • Sprzęt: HTC Magician, Artemis, Dream, Vision
Budzik
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 23, 2006, 17:46:55 »
Cytat: "Yelayon"
Ja cały soft na PDA mam albo freeware albo legalny - w chwili obecnej jest to ok 1000PLN wydanych na soft. A emula i innych osiołkowatych nigdy nie widziałem na swoim PC.

A ja nie będe mówił czego używam bo zaraz się moderatorzy czepią, że gadam o nielegalnym sofcie...

:twisted:

*

silentjob

Budzik
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 23, 2006, 17:47:34 »
A ładnie tak się chwalić???

*

Offline Waldzio

• 919
Budzik
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 23, 2006, 17:51:09 »
chwalić :?:   ale czym, i kto :?:

*

Offline xoen

• 1236
Budzik
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 23, 2006, 18:01:27 »
mm,ok, wywaliłem ten zegraek spb, jednak nie chcę mieć pirata, trudno, nie bedzie budzika..

poza tym, co jest z tymi pcoketami, nie ma progsa , który wybudzi mi maszynę? jak ktoś kiedyś napisał, będziesz miał budzik ,jak wstaniesz wcześniej by właczyć pocketa z budzikiem... i to świeta prawda?lol.;/

*

Offline Waldzio

• 919
Budzik
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 23, 2006, 18:09:24 »
A może PocketMusic... - ma funkcje budzenia - wybudza pocketa i zaczyna grać twoją ulubioną muzykę :!:

*

Offline xoen

• 1236
Budzik
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 23, 2006, 19:39:23 »
o,thx.

update:

ooo, bardzo thx!

działa budzik, działa doskonale, syrena okrętowa na powitanie dnia heheh lub hmmm radyjko internetowe też zadziała, progs budzi pocketa do wygaszonego ekranu, super.

pocketmusic teraz to rewelacja, gdy kiedyśtam testowałem ten program, był mocno niedorobiony, teraz to naprawdę solidny kawałek softu, dziwne tylko, że jest freeware a mam 7 dni na test, hm;/

standard landscape..............................................................skin fallouta z winampa:)..........................................wariacja wariacji.
,,

nieźle jak na budzik, imho.
dobry support dla gsplayera,imho.

hmm, na 300 mhz powolne działanie znikło po zmianie bufora cache na 4mb i wyłączenie czytania tagów i skanu (całej) karty,meh, progs działa błyskawicznie. niesamowita rzecz w mapowaniu buttonów-dpad działa niezależnie od pokrętła/odpowiednika pokrętła,szok, to daje 4 funkcje na samo pokrętło!, damn!

*

Offline Dudek_

• 34
    • Quantum Information Systems LLP
  • Sprzęt: Dell AXIM x51v  +  iPhone 8GB 1.1.4
Budzik
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 23, 2006, 21:50:07 »
SPB Time 2.01 - za free, juz mozna byc w pelni legalnym ;))

http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=43383

*

Offline Waldzio

• 919
Budzik
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 24, 2006, 00:06:25 »
xoen
słuchaj - wiem co polecam :!:

mam jedną tylko proźbe, ponieważ PocketMusic (PM) to według mnie program osiągający najlepszą jakość dzwięku dzięki wspaniale działającemu equalizerowi - z nim i z odpowiednimi słuchawkami jakość jest powalająca :!:

A proźba do ciebie xone (i do innych używających PM) jest taka:
czy u was też przy słuchaniu plików VORBIS (potocznie ogg) i włączonym equalizeże w tle słychać hyrczenie :?:

i jeszcze jedno małe pytanie - jak uruchamiasz tam radio internetowe :?:

*

Offline xoen

• 1236
Budzik
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 24, 2006, 00:54:13 »
-----

co do kwestii radyjek internetowych, natenczas sprawdzilem tylko stacje zapodające swoje adresy ip i port, nic więcej, działa świetnie, błyskawicznie buforuje nie przerywa,  oczywiście próbowałem tylko po activesyncu.

radyjka dodaje się tak , jak w winampie, przynajmniej gdy jesteśmy w trybie winamp skin...

hm, netradia jako budzik jakoś  nie działają...obawiam się ,ze player nie ruszy dopóki nie będzie miał działającej ścieżki, a activesync przecież nie działa, gdy jest wyłączony.. o plikach w pockecie player już wie, a o tym, że głupi refresh po wzbudzeniu byłby zbawczy - już nie...czyli włącza się, i czeka, co zagrać, szkoda...

chcialbym być dobrze zrozumiany: player nie pobije gsplayera choćby nie wiem co, ale jako player ogólnie jest świetny, mój sprzęt jednak źle znosi tryb skina winampa, bardzo mocy brakuje....za to obsługa i wizualna jakość skinów jest  wynikowo świetna,  jakośc dźwięku jest ok, bass plugin nawet zmienia brzmienie, equalizer działa świetnie(przy settingu headphones i basie na 2 ambient brzmi nieźle..:)) ... ale gsplayer działa zdecydowanie szybciej, gsplayera używam z ebookiem naraz przy 100 mhz(ubook).

jeśli znajdę metodę na edycję buttonów do today i pocketmusic formatu skina..będzie super.

przerobiłem na szybko mp3 na ogg, działa DOSKONALE WOW, jakość dźwięku jest znakomita hmmmm.

*

Offline Kapat

• 288
  • Sprzęt: HTC KAISER,Asus P527,Eten M700,MDA Compact I
Budzik
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 24, 2006, 10:00:29 »
mi ten odtwarzacz zwieszal palma..... ale moje mp3 nie maja mneij niz 100MB :D

*

Offline Waldzio

• 919
Budzik
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 24, 2006, 12:12:02 »
A co do skin-ów to ja preferuje czytelne:

I ładne:

A co do szybkości on Pocket Music chyba był robiony dla compacta bo chodzi wyjątkowo ładnie, szybo bez zwisów, i jednocześnie moge grać w wormsy... i jest ok...

A potem Ci zakochani w Wzardzie mówią, że procesor można podkręcić HAHAHA :P