-----
co do kwestii radyjek internetowych, natenczas sprawdzilem tylko stacje zapodające swoje adresy ip i port, nic więcej, działa świetnie, błyskawicznie buforuje nie przerywa, oczywiście próbowałem tylko po activesyncu.
radyjka dodaje się tak , jak w winampie, przynajmniej gdy jesteśmy w trybie winamp skin...
hm, netradia jako budzik jakoś nie działają...obawiam się ,ze player nie ruszy dopóki nie będzie miał działającej ścieżki, a activesync przecież nie działa, gdy jest wyłączony.. o plikach w pockecie player już wie, a o tym, że głupi refresh po wzbudzeniu byłby zbawczy - już nie...czyli włącza się, i czeka, co zagrać, szkoda...
chcialbym być dobrze zrozumiany: player nie pobije gsplayera choćby nie wiem co, ale jako player ogólnie jest świetny, mój sprzęt jednak źle znosi tryb skina winampa, bardzo mocy brakuje....za to obsługa i wizualna jakość skinów jest wynikowo świetna, jakośc dźwięku jest ok, bass plugin nawet zmienia brzmienie, equalizer działa świetnie(przy settingu headphones i basie na 2 ambient brzmi nieźle..

... ale gsplayer działa zdecydowanie szybciej, gsplayera używam z ebookiem naraz przy 100 mhz(ubook).
jeśli znajdę metodę na edycję buttonów do today i pocketmusic formatu skina..będzie super.
przerobiłem na szybko mp3 na ogg, działa DOSKONALE WOW, jakość dźwięku jest znakomita hmmmm.