Witam wszystkich ! Sory, że daje drugi temat ale wcześniejszy niezostał rozwiązany , myśle że tym razem się uda ;( .Mój problem polega na tym, że niemoge połaczyć mda z pc . Opowiem całą historie :
Kupiłem 2 miesiące temu Mda , odrazu zabrałem się za połączenie . Miałem mały problem , ponieważ nigdy wcześniej niemiałemdo czynienia z palmtopem. Szukając rozwiazania trafiłem na waszą stronke , przeczytałem pomoce i bez problemu wszystko zrobiłem . Mda łączył sie normalnie wgrywałem mp3 itd , pochodizł tak około 2 dni potem ni stąd ni z owąt nic cisza . Przed brakiem połaczenia wgrałem nowy rom tzn nowszą wersje lecz mysle ze to niema nic wspólnego . Wracając do sprawy , ... myślałem , że coś jest z pecetem więc zrobiłem formata zainstalowałem win xp sp2 . Zrobiłemto co jest napisane na stronce pomocy tak jak zawsze i również nic . Gdy podpinam stojak usb z pc nic niewykrywa . Gdy chce zrobić to ręcznie i naciskam na zainstalowany wczesniej ActivSync , wyskakuje tabela : Na górze pisze GET CONNECTED ( czyli że chce połaczyć ) Naciskam dalej wyszukuje sprzęt lecz go nieznajduje pisze Your device was not detected. Poniżej pokazuje wykas
Port Status
com1 - Available
com2 - not installed
Infrared port (IR) - not installet
USB - USB is Available naciskam dalej i znowu nic .Niewiem co jest grane pod usb mam również podpietą mysz . Gdy to anuluje wyskakuje ikona :
Maicrosoft ActiveSync a poniżej
Your mobile device has not set up a connection with this computer.
To set up connection , start ActiviSync, and follow the on-screen instructions . Prosze o pomoc ponieważ naprawde niemam pojecia co jest nie tak!