PocketGG vs. MobileGG...

• 7 Odpowiedzi
  • 801 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MarcinW.

• 716
PocketGG vs. MobileGG...
« dnia: Październik 14, 2004, 10:11:39 »
No właśnie - oczywiście obie aplikacje dają to samo od strony usera... Ale jednak są dwie :) I teraz pytanie do userów obu progsów: Co wg. Was jest bardziej dopracowane....

Tylko mnie nie ochrzańcie, że nie chciało mi się czytać tych dwóch wielkich, końskich wątków :) Czekam na opinie - wrażenia z użytkowania a nie techniczne problemy jakie są opisane powyżej :)

Pozdrowienia Marcin/sq9bbf/Katowice

PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 14, 2004, 10:39:10 »
Na moim ipaq 4150, używanie pocketGG powoduje często zwisy całego systemu. Poza tymi zwisami, wrażenia z użytkowania PocketGadu są jak najbardziej pozytywne.
Jest parę niedociągnięć związanych z odświeżaniem po dodaniu nowego kontaktu, ale to nic wielkiego - można sobie z tym poradzić.

pozdrawiam,
Bacownik

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 14, 2004, 13:51:48 »
Mobilegg mi się na komórce (siemens s55) często zawieszało, a do tego, żeby działało to trzeba niść opłatę około 10 zł za 3 miesiące. Z pocket gg nie miałem żadnego problemu.

*

Offline maxdredi

• 358
  • Sprzęt: ipaq 2210/ mda 2 compact/ n73/ IR keyboard
PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 14, 2004, 14:26:47 »
w moim 1940 pocket gadu czasem sie zawiesza wiec jesli chce wykorzystac cale 500 kb to wtedy uzywam mobile gadu i moge smialo rabac w klawiaturke ile wlezie nie martwiac sie o zwisa. graficznie pocket gadu jest lepszy ale co z tego jak sie zawiesza.

*

Offline weasel

• **
  • 128
  • Sprzęt: HTC Touch Dual + IPAQ Travel Companion
PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 14, 2004, 15:48:01 »
na moim ipaq 4150 pocketgg chodzi super i jeszcze nigdy mi sie nie zawiesilo

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 14, 2004, 15:52:09 »
Nie spotkalem sie z tym ze PG wiesza sie w czasie rozmowy... to chyba w poprzednich wersjach... Obecna czasem potrafi powiesic sie przy wychodzeniu, choc nie pamietam kiedy ostatnio mi sie to przytrafilo.

PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 14, 2004, 16:43:24 »
PG jak już działa to działa normalnie.
Problem jest tylko przy wychodzeniu.....
U mnie przynajmniej dość często....

*

Offline mody313

• **
  • 236
PocketGG vs. MobileGG...
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 15, 2004, 09:43:47 »
Ja jakos po przetestowaniu obu wersji zostalem przy pocket gg. A jesli chodzi o zawieszanie przy wychodzeniu - sprobowalem najpierw odlaczyc ipaq od sieci, a dopiero pozniej wylaczyc gadulca. Od tej pory nie mialem ani jednego zwisu:)