Witam
Czy ktos ma doswiadczenia z odtwarzaniem zawartosci pamieci z backupa na tym PDA? Ja mam nastepujacy problem - jak robie backup formowym Asusowskim narzedziem (na CF) to po restore nie widzi pluginow do ekranu Today ( cLanch, BatMemTime itp).
Postanowilem wiec zrobic buckup przez ActivSynca - pelny oczywiscie. No i jest inny klopot - po hard resecie nie jestem w stanie niczego odtworzyc - ActivSync "radosnie" informuje ze backup zostal stwporzony dla INNEGO TYPU URZADZENIA (postepowalem zgodnie z jego instrukcjami czyli ustawilem sie jako gosc i tak probowalem odtworzyc pamiec w PDA).
Znalazlem JAKIES rozwiazanie tego problemu - po HS najpierw odtwarzam z backupu asusowskiego, pozniej, z backupu z AcitvSynca - co prawda pod koniec mam komunikat ze nie moze zsynchronizowac Bazy Danych - ale jak wylacze na PDA ActivSynca, to mam komunikat ze wszystko jest OK i plubiny do Todeya znowu widac.
Nie jest to normalna sytuacja, ale nie wiem, jak sobie z tym wszystkim poradzic. Czy ktos juz to testowal? Bede wdzieczny za kazda pomoc.
Pozdrawiam - Ted