AvantGo

• 5 Odpowiedzi
  • 601 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AvantGo
« dnia: Grudzień 09, 2003, 08:46:16 »
Witam wszystkim!

Czy mógłby ktoś mnie poratować i odpowiedzieć mi na pytanie czy można pliki z AvantGo zapisać bezpośrednio na kartę pamięci, używając czytnika kart, a nie podkładki synchronizującej? Tak jak jest to możliwe w Redfish.

Dzieki i pozdrawiam

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
AvantGo
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 09, 2003, 08:58:29 »
Nie wiem dokladnie czy to Cie satysfakcjonuje ale ja uzywam synchronizacji z Avantgo bez Activesync. uzywam karty sieciowej wi-fi i wywoluje w Pda synchro all. Natomiast gdzie sie te pliki zapisza to osobny temat. Ja je musze zapisac w Ramie bo w slocie CF mam karte wi-fi.
Dodam ze taka synchronizacja idzie b. szybko, znacznie szybciej niz przez activesync.

AvantGo
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 10, 2003, 11:05:48 »
Dzięki bardzo!

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
AvantGo
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 10, 2003, 13:24:37 »
W uzupelnieniu dodam (co oczywiste) ze w ten sposob jest mozliwa synchronizacjia z Avango wszedzie tam gdzia mamy zasieg a wiec i w otoczeniu hotspotow, ktorych w W-wie coraz wiecej.

*

Offline przygod

• 370
    • http://www.przygod.eu
  • Sprzęt: za często się to zmienia:)
AvantGo
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 10, 2003, 13:28:52 »
Należy tez dodać że przez telefon też można. Czyli nie tylko tam gdzie są hotspoty ale też wszędzie gdzie jest zasięg GSM :)

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
AvantGo
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 10, 2003, 15:48:42 »
... no i GPRS :))
Aha jak ktoś ma zrobioną "sieć" na BT (PPC - > PC) i wyjście "w świat" za jej pośrednictwaem, tak jak ja miałem, to tez działa!
Byle by AvantGo w PPC czół Internet. :D