Avantgo

• 2 Odpowiedzi
  • 726 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Avantgo
« dnia: Styczeń 09, 2003, 11:33:29 »
witam wszystkich serdecznie w nowym roku
i od razu pytam
zainteresowalem sie mozliwosciami Avantgo. i w zwiazku z tym moje pytanie. Chcialem sobie dodac artykuly z www.fkn.pl no i dodalem max pojemnosc 1000kb do 2 linkow wglab no i wyskakuje ze nastepnym razem jak zsynchronizuje mojego compaqa to wszystko na nim bedzie. no i rzeczywiscie niby wszystko synchronizuje trwa to chwilke, ale artykulow niestety nie widze. otwieram IE a tam sa 4 podstawowe kanaly i nic wiecej.
moze rozwiazanie tego problemu jest banalne ale niestety nie moglem do ego dojsc. totez zwracam sie z prosba do kogos z forumowiczow o pomoc
dziekuje z gory
gacfather

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
Avantgo
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2003, 16:01:29 »
U mnie kanał FKN działa bez problemów juz od dawna. Jeśli jest coś nie tak to wykasuj ten kanał i dodaj go znowu. Powinno pomóc.

*

Offline Daszek

• 257
    • 2oo
  • Sprzęt: BLOW-43Vbt, iPhone3g, htc sensation
Avantgo
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 09, 2003, 22:50:09 »
do avantgo przygotowuje sie osobna strone, ktora maxymalnie sie odchudza - proporcjonalnie do mozliwosci PDA. Wiec jesli "prenumerujesz" kanal FKN, to nawet jak ustawisz 10GB, to nic wiecej nie zaladujesz ponad to, co przygotowal serwis.
Wiadomo, mozesz jako kanal zapodac link do pelnowymiarowej strony FKN, ale wtedy chyba tydzien bedziesz czekal jak ci sie zaladuje, bo mnie na stacjonarnym na SDI laduje sie z minute z hakiem.