Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Jak skopiować kontakty w MDA3??
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
6 Odpowiedzi
456 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
glang
45
«
dnia:
Luty 28, 2005, 06:53:33 »
przejrzałem FAQ i trochę postów ale nie znalałem czegoś takiego. Chcę zrobić reset MDA 3 bo czasami nie działa mikrofon i głośnik - zawiesza się ale boję się o utratę kontaktów
pzdr
Grzegorz L.
sajlent
Redaktor
3714
Sprzęt: Mate 20 Pro
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 28, 2005, 07:04:17 »
Jesli masz na duzym kompie Office'a to ja polecam synchronizacje kontaktow z Outlookiem.
Pozdrawiam
glang
45
«
Odpowiedź #2 dnia:
Marzec 01, 2005, 07:48:27 »
ale skopiuje wtedy wszystki nr telefonów?? mam outlooka windowsowego ale jak bedzie trzeba to wgram i "pocketowego"
kanczug
19211
«
Odpowiedź #3 dnia:
Marzec 01, 2005, 08:01:24 »
Nie rozumiesz... nie ma czegos takiego jak pocketowy Outlook, ktorego moznaby zainstalowac. Standardowo Pocket PC posiada program do obslugi bazy danych kontaktow - to jakby Outlook. Natomiast chodzi o to bys zainstalowal program MS Outlook (nie Outlook Express) na komputerze PC i przeprowadzil synchronizacje palmtopa z tym programem zainstalowanym na pececie przez polaczenie ActiveSync. Wszystkie dane takie jak ksiazka adresowa, kalendarz, zadania i pliki z katalogu My Documents w pamiecie RAM(oczywiscie trzeba to wszystko przez synchronizacja zaznaczyc - ze rowniez ma byc kopiowane) zostania przeniesione do PC. Polecam lekture dzialu dla poczatkujacych - drugi artykul.
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=7289
biblo
3314
Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marzec 01, 2005, 22:13:14 »
Uzupełniając wypowiedź Jakuba dodam, że ten "duży" Outlook jest z reguły na płytach dodawanych do PDA (jest on oczywiście również składnikiem każdej wersji MS Office).
Pozdrawiam,
biblo
glang
45
«
Odpowiedź #5 dnia:
Marzec 01, 2005, 22:37:19 »
dzięki za info. muszę zrobić to jak najszybciej bo wyłącza mi się głosnik i mikrofon, jestem poza zasięgiem i kilka jeszcze problemów występuje. mam nadzieję że reset pomoże
pzdr
Grzegorz L.
glang
45
«
Odpowiedź #6 dnia:
Marzec 07, 2005, 20:02:15 »
dziękuję wszystkim. oczywiście okazalo się to banalnie proste
Drukuj
Strony: [
1