Aplikacja telefonu do PDA

• 3 Odpowiedzi
  • 568 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aplikacja telefonu do PDA
« dnia: Październik 14, 2007, 17:14:05 »
Witam. Mam SPV M650 i poszukuję do niego jakiejś mądrej aplikacji do telefonu. Ktoś wymyślił program telefoniczny jako szare tło i białe napisy. Jest to kompletnie nieczytelne i co gorsza nie modyfikowalne. Może ktoś zna jakąś mądrą aplikację, która w sposób czytelny informuje kto dzwoni, podaje numer. Potrzebny mi jest program, który dużą czcionką informuje użytkownika (kłopoty ze wzrokiem). Przecież na tak dużym wyświetlaczu w stosunku do "zwykłych" telefonów komórkowych można napisać program dla prawie niewidzącego. Proszę o pomoc. :proud:

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
Odp: Aplikacja telefonu do PDA
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 14, 2007, 17:43:09 »
jest taki program możesz modyfikować  skin ze zdjęciem dzwoniącego  i czcionką nazwiska i numeru ...nazywa się Inesoft AddressBook ver. 2.0 najnowsza...niestety płatny :smile:
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2007, 19:30:30 wysłana przez januszjur »

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 14, 2007, 18:23:08 »
Aplikacja telefonu a dialpad to zupełnie odrębne rzeczy. Taki dialpad to wytwór Orange możesz go zmienić na dowolny inny - wpisz w wyszukiwarkę dialpad a znajdziesz setki dużo ładniejszych i o wiele bardziej czytelnych.
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 14, 2007, 19:14:35 »
Serdeczne dzięki za wytłumaczenie problemu. Krótko i zwięźle a skutecznie. Mój PDA już teraz komunikuje się OK