Alt+F4 - program?

• 2 Odpowiedzi
  • 520 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Alt+F4 - program?
« dnia: Lipiec 12, 2004, 11:48:18 »
Witam
Szukam mozliwie malego i darmowego programiku ktory pozwolilby na przypisanie klawiszowi sprzetowemu funkcji zamykania programow czyli odpowiednika PCtowego Alt+F4. SWwego czasu PHM Power Toys mialy cos takiego na skladzie ale teraz ten modulik jest czescia wersji Pro AFAIR. Moglbym znalezc pewnie starsza wersje PowerToysow ale nie usmiecha mi sie smiecenie systemu wszystkimi aplikacjami ktore wchodza w sklad tej paczki. Podobno jest sposob na instalacje jej poszczegolnych elementow ale go niestety nie znam.. Moze jest jeszcze jakis inny program ktory ma taka funkcje?

*

Offline xzaloox

• 399
    • http://www.kszys.net
  • Sprzęt: fujitsu u810, at&t tilt, i-mate jasjar, xda, hp1940, cassiopeia e-115
Alt+F4 - program?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2004, 22:47:46 »
http://www.edonica.com/PocketPC/WindowButtons/    

ps: 1 minuta szukania w yahoo haslo "alt+f4 pocketpc"

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Alt+F4 - program?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2004, 03:12:51 »
Jestem szczerze zobowiazany za poswiecenie tej minuty. Ja poswiecilem troche wiecej czasu na szukanie i niestety nie znalazlem niczego co spelanialoby moje wymagania.
Ten program niestety nie spelnia ich rowniez chocby dlatego ze nie moge go uzywac z innymi programami do obslugi przyciskow ktore przy moim sprzecie sa nieodzowne (z 2 sprzetowych programowo robie 6) - na sztywno ustawia sie na 1 i 2 bez mozliwosci jakiejkolwiek konfiguracji. Poza tym przy zamykaniu programu wyskakuje okienko z potwierdzeniem co przeczy calej ideii tego wszystkiego. Po coz zamykanie przyciskiem skoro i tak trzeba pacac po ekranie paluchami.  A mi sie marzy tak jak na PC - jeden ruch i program znika. Wyglada na to ze bede musial sie jednak pobawic PHM power toysami :)