Jedynie AS. Poza tym problem wiele razy opisywany. Odinstaluj firewalla i antywirusa zobacz czy wtedy pojdzie, zainstaluj wszystkie poprawki z Windowsupdate a na koncu jak nie pomoga poprzednie rzeczy, sprawdz czy masz wszystko OK z USB.
Czy mam przez to rozumieć, że jeśli chce synchronizować PDA z komputerem to nie moge korzystac z firewall-a i programu antivirusowego.
Korzystam z firewall-a systemowego windows oraz programu antywirusowego avast. Poprawki na bieżąco aktualizowane poprzez automat.
Wszystko wskazuje iż Twój PC ma problem hardwarowy - ze złączem USB.
USB wygląda że działa poprawnie. Wszystkie urządzenia pracują bez rzadnego problemu. Ba nawet sama synchronizacja przebiega
bez problemu. I byłoby wszystko oki tylko że czasem trzeba komputer wyłączyć a ten nie chce już potem powstać.
Ale przecież masz opcje bezprzewodowej synchronizacji BT/IR a jeśli Twój PDA ma system WM2k3 to także WiFi.
Zapomniałem wcześniej o tym napisać. Odznaczyłem opcję USB w AS tak że komputer odpalał się normalnie.
Skonfigurowałem połączenie poprzez Bluetooth. To mimo wyłączonej opcji USB nadal blokował komputer (tak jak przy USB).
Ogólnie rzecz biorąc. Jeśli podczas wyłączania komputera ikonka AS ma dodatkowy znaczek z X-em w czerwonym kole oznacza
ze będe mógł włączyć ponownie komputer