alt+ polskie znaki //komunikator bluetooth

• 3 Odpowiedzi
  • 423 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 17, 2006, 20:57:08 »
Witam!
Jakiś czas temu prosiłem was o pomoc z moim acerem 311 i klawiaturą bluetooth. Niestety nie dostałem odpowiedzi.

Teraz macie okazje się poprawić.
2 proste pytania:

jak zrobić, żeby mieć polskie znaki (pisząc klawiaturą bt), bo mam tylko w miejscu ][;l. zainstalowałem aek map z polskim plikiem ale jakoś to nie zadziałało (może dlatego że nie wpisałem cd keya albo coś).
Bardzo proszę was o szybką pomoc w tej sprawie bo chcę go używać głównie do pisania a teraz leży i się kurzy.

Drugie pytanie dotyczy komunikatorów do chatowania przez bluetooth. Szukałem dużo ale nie znalazłem nic działającego.
Bluechat zapowiadał sie ok ale mi się nie odpala- pisze że plik nie jest autoryzowany przez microsoft.
Co mam zrobić? znacie jakiś inny progs?
zainstalowałem też agile messanger, ale on chce jakiś kont na yahoo, google itp. nie wiem o co chodzi i wogóle tam nic nie wspominają o połączeniu bt więc nie wiem.

Btw. O co chodzi z tymi autoryzowanymi plikami? tak samo było przy quake I też mi się nie chce odpalić.

Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2006, 06:41:57 »
O rany, ale fajowsko jest dostać drugą szansę. Całe forum chórem odpowiada: DZIĘ-KU-JE-MY!

Las luces aprendidas, pero nadie en casa, Señor Zdzichu...
http://rtfm.killfile.pl

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2006, 09:42:36 »
@El_Zdzichu
Wiesz tak często bywa , widocznie forumowicze nie zauważyli iż napisałeś ważny post - zwłaszcza że nie korzystałeś z wyszukiwarki /szukajki i nie przeczytałeś iż dla tych klawiatur BT nie ma do tej pory PL znaków nawet przy użyciu AEK :(
Tak samo nie przeczytałeś pewnie instrukcji urządzenia oraz postów dotyczących autoryzacji plików , nie mówiąc o newsach ze strony głownej czy też powszechnie dostępnych inforamcji o komunikatorach.
Musisz co nieco poczytać - chociażby to co jest w podpisie tego posta :))
potrzebna zgoda

bardzo kuźwa dziękuję
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2006, 20:30:15 »
a żebyś wiedział, że spędziłem wiele godzin czytając to forum, stare wątki, recenze acera a311, inne fora, szukałem na google i na zagranicznych stronach. Ściągałęm dużo programów (aek mam stery do klawiatur, spolszczenie, dużo komunikatorów itp).
Instrukcje klawiatury też całą przeczytałem, i test tej klawy na zagranicznej stronie.

Więc nie pieprz mi że nic nie zrobiłem.
Ponieważ to dużo nie pomogło to postanowiłem napisać na forum. Chyba po to jest i to powinien być najszybzy i najprostszy sposób na otrzymanie odpowiedzi.

Jak się na tym znasz i na tym forum piszesz/czytasz od dłuższego czasu to co za problem pomóc? bo z tym żeby szukać na google i starych wątkach to mi nic nie pomogło!

No to o co chodzi z tą autoryzacją plików? nie da sie prosto wytłumaczyć?

z jakiego powodu nie ma polskich znaków? nie da sie tego zdefiniować? nie można przerobić w aekmap pod tym kątem?

co z tym komunikatorem? napiszcie chociaż nazwe