Agenda Fusion

• 4 Odpowiedzi
  • 781 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Agenda Fusion
« dnia: Czerwiec 21, 2004, 04:25:53 »
Witam. Przez kilka miesiecy korzystalem z Pocket Informanta i wszystko bylo by OK, gdyby strasznie nie mulil. Ostatnio, zeby otworzyc kontakty musialem czekac 10 sek...troszke za dlugo. Postanowilem poszukac innego PIM-a. Wybor padl na Agenda Fusion. Jak zawsze na pierwszy ogien poszla wersja trialowa, zebym wiedzial za co ewentualnie place. Sam program graficznie mi odpowiada, ma rowniez kupe roznych funkcji, ktore stopniowo poznaje. Odpala sie szybko wiec niby wszystko powinno byc git, a nie jest... Byc moze jest to moja wina, moze gdzies nie doczytalem jak to sie robi ale nie potrafie w tym programie zastapic wgranych w ipaqa kontaktow, notesa czy kalendarza tymi Agendowymi. Nie wierze, ze zeby wejsc na np. kalendarz musze najpierw otworzyc program. W Pocket Informancie podczas instalacji grzecznie mnie pytano, czy chce zastapic "stare" aplikacje "nowymi". Mam nadzieje, ze nie zamieszalem za bardzo ale jezeli ktos korzysta z Agendy Fusion prosze o porade.
Dzieki

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Agenda Fusion
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 21, 2004, 08:15:40 »
Pocket Informat tez fizycznie nie zastepuje oryginalnych programow swymi odpowienikami. On tylko przekierowywuje skroty. W opacjach Agenda Fusion powinno dac sie to ustawic.

Agenda Fusion
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 21, 2004, 13:52:00 »
Rzeczywiscie udalo mi sie po wielkich bolach dotrzec do opisu programu, gdzie znalazlem, w jaki sposob jednym kliknieciem wszystko zsynchronizowac. Dzieki za zainteresowanie.

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Agenda Fusion
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 23, 2004, 03:20:55 »
Przepraszam ze tak pozno ale zeby nikt nie pomyslal ze AF jest jakims bardzo skomplikowanym programem. Opcja o ktorej mowa jest na pierwszej stronie w opcjach (Global Settings) - stronie ktora otwiera sie defaultowo jako pierwsza po instalacji i wejsciu do opcji. I nie myslcie ze jest schowana - jest to jedna z  8 opcji na tej zakladce. Nie da sie tego zrobic prosciej i bardziej intuicyjnie.

Agenda Fusion
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 23, 2004, 04:32:32 »
Prosciej sie da, jak najbardziej. Chociazby tak, jak w Pocket Informant, pytajac, czy chce, zeby Informant zsynchronizowal aplikacje ipakowe ze swoimi. Zgodze sie jednak, ze nie bylo to takie trudne. Zmylil mnie zapewne wyraz outlook i dalej juz nie czytalem sadzac, ze chodzi tu o emaila.