Adzios a ta roznica miedzy ekranami to na plus ktorego pocketa?
dziwna sprawa bo ten LCD w looxsie jest 'żółty' tak jak inny LCD w h6340 jak nie bardziej, ale jak już da się ten sam LCD do innego PDA to jest idealnie biały, z tego wynik że żółtość bieli obira się bardziej na sterownichach i harłerze niż na samym LCD...
a LCD jak LCD.... moim zdaniem wszystkie LCD QVGA są takie same... a mialem ich w ręku całą mase... poza tym te LCD są produkowane w sumie przez HTC i tyle, więc sama matryca jest pewnie ta sama ( nie mowie o taśmach i układach na LCD ) a co za tym idzie tak serio to jest to to samo...
takie LCD są też w HPkach Acerach, looxach, etenach mda, asusach i całej tej reszty ( oczywiście każdy jeden model ma inne podłączenie itd ale same szkło wydaje się być tym samym, co wskazują na to numery seryjne)
BTW wyslales? Kiedy bo ja nic nie mam jeszcze...
tego dnia co maila dostales ze wysle na 99% - i wyslalem, nie wiem ktory to byl dzien bo ostatnio wszystko mi się myli a na dobe czasem spie 3 razy a czasem nie mam czasu spać.... więc gdyby nie moj PDA to czasem nie wiedzial bym ktora godzina i czy jest np 3 w nocy czy po poludniu