[ipaq 3660] Zwis systemu pomóżcie!!!!

• 2 Odpowiedzi
  • 345 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 13, 2005, 12:35:02 »
Posiadam ipaq 3660 z niemickim systemem operacyjnym, prawdopodobnie pocket 2002(nie jestem jednak do końca tego pewien).Problem jest następujący:Po wgraniu sterowników z łatką spolszczającą do klawiatury i niektórych funkcji na tym systemie jeszcze wszystko było o.k. zaczęło się wszystko walić po pierwszym resecie.Otóż znikły mi niektóre programy z windowsa, jak media player, notatnik, explorer i inne...To jeszcze nie był koniec problemów.Otóż chciałem wgrać sobie parę mp3(ok.30MB, wolnego miałem 64MB pamięci RAM)i dopiero się zaczęło:nie wgrało mi wszystkiego, rozłączyło mnie z kompem i nie chciało za żadne skarby zakonektować, a palmtop zaczął możliwie wolno działać, próbowałem znowu zresetować myśląc pochopnie,że coś mi to pomoże i to był koniec, teraz wyświetla mi ekran powitalny(dokładnie tylko jakiś rysunek z zegarkiem)i się nie załącza.
Resety nic nie pomagają.Jeśli wiecie o czymś jak mu pomóc napiszcie.Słyszałem gdzieś,że być może flash ROM-u mu może pomóc.Jeśli wiecie jak to się robi proszę napiszcie...

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2005, 16:41:35 »
A hard-reset zrobiłeś?

Jak nie zrobiłeś lub nie wiesz co to jest i jak to się robi, to nie pytaj tylko wykorzytaj opcję "Szukaj" - na ten temat pisano już setki razy...
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 13, 2005, 17:21:28 »
Na dolnej snianie obudowy pod mala klapka jest taki mini przelacznik - zmien jego pozycje na kilka sekund i ... nastepnym razem nie instaluj polskiej lokalizacji dodatkowo na niemieckim systemie.