Posiadam ipaq 3660 z niemickim systemem operacyjnym, prawdopodobnie pocket 2002(nie jestem jednak do końca tego pewien).Problem jest następujący:Po wgraniu sterowników z łatką spolszczającą do klawiatury i niektórych funkcji na tym systemie jeszcze wszystko było o.k. zaczęło się wszystko walić po pierwszym resecie.Otóż znikły mi niektóre programy z windowsa, jak media player, notatnik, explorer i inne...To jeszcze nie był koniec problemów.Otóż chciałem wgrać sobie parę mp3(ok.30MB, wolnego miałem 64MB pamięci RAM)i dopiero się zaczęło:nie wgrało mi wszystkiego, rozłączyło mnie z kompem i nie chciało za żadne skarby zakonektować, a palmtop zaczął możliwie wolno działać, próbowałem znowu zresetować myśląc pochopnie,że coś mi to pomoże i to był koniec, teraz wyświetla mi ekran powitalny(dokładnie tylko jakiś rysunek z zegarkiem)i się nie załącza.
Resety nic nie pomagają.Jeśli wiecie o czymś jak mu pomóc napiszcie.Słyszałem gdzieś,że być może flash ROM-u mu może pomóc.Jeśli wiecie jak to się robi proszę napiszcie...